Džiovintų vaisių ir riešutų gardėsis
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
100 gramų | vyšnios (džiovintos (ar kt. uogos)) |
200 gramų | papaja ( (galite keisti džiovintais abrikosais ar mangais)) |
150 gramų | riešutai (mėgstami) |
100 gramų | šokoladas (traškučiai (baltojo ir juodojo)) |
2 valgomieji šaukštai | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Riešutus ir vaisius sumaišyti.
2.
Į mišinį suberti miltus, cukrų, kepimo miltelius, druską ir vėl viską išmaišyti.
3.
Kiaušinius išplakti iki vientisos masės ir juos sumasišyti su vaisių ir riešutų mišiniu.
4.
kepimo indą iškloti folija ar kepimo popieriumi.
5.
Sudėti masę ir gerai išlyginti, dedant paspausti.
6.
Kepti 180°C temp. apie 35-40min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Obuolių tortas su varške
- Karamelės saldainukai
- Spanguolių putėsiai
- "Creme brulee" su DanSukker vaniliniu cukrumi su tikra vanile
- Grybukai
- Varškės desertas su vaisiais
- Naminiai ledai
- Karštas šokoladas
- Ridikėlių traškučiai
- Ledai su braškėmis
- Vaisiai drebučiuose
- Gaivioji želė
- Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
- Šokoladinis skanėstas su riešutais
- Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
- Greiti braškiniai ledai
- Tortas "Mozaika"
- Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
- Arbūzų šerbetas
- Šokolado putėsiai
Džiovintų vaisių ir riešutų gardėsis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Vyšnios, džiovintos (ar kt. uogos),
100 gramų -
Papaja, (galite keisti džiovintais abrikosais ar mangais),
200 gramų -
Riešutai, mėgstami,
150 gramų -
Šokoladas, traškučiai (baltojo ir juodojo),
100 gramų -
Miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Riešutus ir vaisius sumaišyti.
Į mišinį suberti miltus, cukrų, kepimo miltelius, druską ir vėl viską išmaišyti.
Kiaušinius išplakti iki vientisos masės ir juos sumasišyti su vaisių ir riešutų mišiniu.
kepimo indą iškloti folija ar kepimo popieriumi.
Sudėti masę ir gerai išlyginti, dedant paspausti.
Kepti 180°C temp. apie 35-40min.
Reklama:
Komentarai (6)
-
giedrutė
2016-04-03 20:41
Kam šiame recepte bereikia cukraus bei kepimo miltelių?
-
Jolanta
2015-05-24 10:30
Atrodo labai gardu. Tik vienas klausimas iskilo. O ka daryti su sokoladu. Tarp igredientu jis paminetas o gamybos procese apie ji jau nebeuzsimenama :)
-
Milda
2015-05-24 08:43
Tikiuosi kad labai skanu
-
Lina
2015-03-27 20:57
vau, skanumelis
-
egidija
2015-03-25 23:14
Lengva, maistinga, gardu :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...