Džiovintų slyvų pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
150 gramų | slyvos (džiovintos) |
1 stiklinė | arbatos (juoda) |
0.5 litro | pienas |
150 gramų | cukrus |
100 gramų | kvietiniai miltai |
0.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
3 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | sviestas (skardai patepti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Kelioms valandoms slyvas užmerkti juodojoje arbatoje. Tuomet jas perpjauti pusiau ir sudėti ant skardos, pateptos sviestu. Užvirinti pieną ir ištirpinti jame cukrų. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir supilti į atvėsintą pieną. Orkaitę įkaitinti iki 190 0C, tešla apipilti slyvas ir kepti pyragą apie 40 minučių. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Amerikietiškas pekano riešutų pyragas
- Citrininis pyragas
- Duona su pomidorais
- Lukos obuolių pyragas
- Burokėlių pyragas
- Vaisinis varškinukas
- Gedo obuolių pyragas su trupučiu apelsino
- Sausainių pyragas vaikams
- Gardus medaus pyragas
- Bananinis pyragas
- Bananų pyragas
- Pyragas su sūriu, kumpiu ir alyvuogėmis
- Tinginys
- Pyragas su gervuogių pertepimu
- Pyragas „paprastutis“
- Šviesus trupininis pyragas su varške ir uogiene
- Krokodilas
- Obuolių „Šarlotė“
- Šokoladinis keksas
- Pyragas su braškėmis
Džiovintų slyvų pyragas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Slyvos, džiovintos,
150 gramų -
Arbata, juoda,
1 stiklinė -
Pienas,
0.5 litro -
Cukrus,
150 gramų -
Kvietiniai miltai,
100 gramų -
Kepimo milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Sviestas, skardai patepti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kelioms valandoms slyvas užmerkti juodojoje arbatoje. Tuomet jas perpjauti pusiau ir sudėti ant skardos, pateptos sviestu. Užvirinti pieną ir ištirpinti jame cukrų. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir supilti į atvėsintą pieną. Orkaitę įkaitinti iki 190 0C, tešla apipilti slyvas ir kepti pyragą apie 40 minučių. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (4)
-
Zekas
2010-09-18 12:28
manau 1 kiauso uztenka.
-
(anonimas)
2010-09-17 19:52
o kiausiniu recepte ir nebeliko? :))
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...