Džiovintų grybų sultinys (buljonas)
INGREDIENTAI:
100 gramų | grybai (džiovinti) |
2.5 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Džiovintus grybus nuplauti ir pamerkti į šaltą vandenį 5 valandoms, po to perpjauti juos sietelyje šaltu vandeniu. Į vandenį (be druskos), kuriame mirko grybai sudėti plautus grybus ir virti apie 2 val. Po to grybus išimti ir smulkiai supjaustyti, vėliau juos panaudojant kitoms sriuboms. Sultinį galima naudoti kitiems grybų patiekalams, sriuboms. Taip pat šis sultinys labai tinka virti koldūnus. Jei norima, galima į sultinį įberti grybų sultinio kubelį, užvirti ir valgyti su balta duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tiršta raugintų kopūstų su jautiena sriuba
- Kopūstienė su grybais
- Tailandietiška vištienos ir makaronų sriuba
- Skani špinatų sriuba
- Obuolių sriuba su grietinėle
- Sultinys su pievagrybiais
- Rumuniška sriuba
- Brokolių sriuba
- Garšvos šaltibarščiai
- Cukinijų sriuba
- Aštri meksikietiška sriuba
- Linos sriuba
- Vištienos sriuba su makaronais
- Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
- Trinta špinatų sriuba
- Trinta žiedinių kopūstų sriuba
- Vaisių sriuba
- Šalta daržovių sriuba
- Florentietiška špinatų sriuba
- Daržovių sultinys su vištiena
Džiovintų grybų sultinys (buljonas)
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Grybai, džiovinti,
100 gramų -
Vanduo,
2.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Džiovintus grybus nuplauti ir pamerkti į šaltą vandenį 5 valandoms, po to perpjauti juos sietelyje šaltu vandeniu. Į vandenį (be druskos), kuriame mirko grybai sudėti plautus grybus ir virti apie 2 val. Po to grybus išimti ir smulkiai supjaustyti, vėliau juos panaudojant kitoms sriuboms. Sultinį galima naudoti kitiems grybų patiekalams, sriuboms. Taip pat šis sultinys labai tinka virti koldūnus. Jei norima, galima į sultinį įberti grybų sultinio kubelį, užvirti ir valgyti su balta duona.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Vi
2010-09-07 13:08
:pasiduodu: vaiku israiska ---------> :juokauju: :parselis: :ok:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...