
Džiovintų grybų sultinys (buljonas)
INGREDIENTAI:
100 gramų | grybai (džiovinti) |
2.5 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Džiovintus grybus nuplauti ir pamerkti į šaltą vandenį 5 valandoms, po to perpjauti juos sietelyje šaltu vandeniu. Į vandenį (be druskos), kuriame mirko grybai sudėti plautus grybus ir virti apie 2 val. Po to grybus išimti ir smulkiai supjaustyti, vėliau juos panaudojant kitoms sriuboms. Sultinį galima naudoti kitiems grybų patiekalams, sriuboms. Taip pat šis sultinys labai tinka virti koldūnus. Jei norima, galima į sultinį įberti grybų sultinio kubelį, užvirti ir valgyti su balta duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių sriuba su kumpiu
-
Šaltibarščiai
-
Špinatų sriuba
-
Makaronų sriuba su jautienos juostelėmis
-
Bananų sulčių sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Meksikietiška čili sriuba
-
Šalta daržovių sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
-
Salierų sriuba
-
Tiršta raugintų kopūstų su jautiena sriuba
-
Žalumynų šaltibarščiai
-
Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
-
Špinatų ir rūgštynių sriuba su šviežia šonine
-
Grybų sriuba
-
Linos sriuba
-
Sriuba su jautiena ir perlinėmis kruopomis
-
Gaivūs šaltibarščiai
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
Džiovintų grybų sultinys (buljonas)
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Grybai, džiovinti,
100 gramų -
Vanduo,
2.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Džiovintus grybus nuplauti ir pamerkti į šaltą vandenį 5 valandoms, po to perpjauti juos sietelyje šaltu vandeniu. Į vandenį (be druskos), kuriame mirko grybai sudėti plautus grybus ir virti apie 2 val. Po to grybus išimti ir smulkiai supjaustyti, vėliau juos panaudojant kitoms sriuboms. Sultinį galima naudoti kitiems grybų patiekalams, sriuboms. Taip pat šis sultinys labai tinka virti koldūnus. Jei norima, galima į sultinį įberti grybų sultinio kubelį, užvirti ir valgyti su balta duona.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Vi
2010-09-07 13:08
:pasiduodu: vaiku israiska ---------> :juokauju: :parselis: :ok:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...