Užviriname vandenį, sudedame bulves, sumaltus grybus, viska pagardiname druska. Verdam, kol bulves išvirs. Šoninę supjaustome juostelėmis, svogūną kubeliais. Šoninė apkepiname kartu su svogūnu keptuvėje bei įdedame į mūsų sriubą, kai bulves išviria. Sriubą turi pastovėti ~2 val. Pagardiname grietine.
Skanaus

Džiovintų grybų sriuba su rūkytą šoninę
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 litrai | vanduo |
4 vienetai | bulvių (supjaustytu kubeliais ) |
2 saujos | grybai (malti) |
šiek tiek | druska |
150 gramų | kiauliena ((rūkyta šoninė)) |
1 galva | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Soti žuvienė
-
Grybų sriuba su duona
-
Daržovių sriuba
-
Žalumynų ir sūrio sriuba
-
Šviežių kopūstų sriuba
-
Sriubytė su ryžiais ir vištiena
-
Tailandietiška vištienos ir makaronų sriuba
-
Sriuba „Minestrone“
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Lietuviška kopūstienė
-
Gardi dešros sriuba
-
Asiūklio ūglių sriuba
-
Sriuba su makaronais
-
Miško grybų ir burokėlių sriuba
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Špinatų sriuba su sūriu
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Prancūziška žirnienė
-
Skani burokėlių sriuba
-
Šamienė
Džiovintų grybų sriuba su rūkytą šoninę
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vanduo,
2 litrai -
Bulvės, supjaustytu kubeliais ,
4 vienetai -
Grybai, malti,
2 saujos - Druska
-
Kiauliena, (rūkyta šoninė),
150 gramų -
Svogūnai,
1 galva - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užviriname vandenį, sudedame bulves, sumaltus grybus, viska pagardiname druska. Verdam, kol bulves išvirs. Šoninę supjaustome juostelėmis, svogūną kubeliais. Šoninė apkepiname kartu su svogūnu keptuvėje bei įdedame į mūsų sriubą, kai bulves išviria. Sriubą turi pastovėti ~2 val. Pagardiname grietine.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...