Džiovintų grybų paštetas
INGREDIENTAI:
100 gramų | baravykai (džiovinti) |
5 vienetai | kiaušiniai (virti) |
200 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išmirkyti ir nuplauti grybai išverdami truputyje vandens. Ataušę grybai ir kietai virti kiaušiniai sumalami. Gauta masė pasūdoma, įberiama maltų pipirų, supilamas ištirpintas sviestas, išsukama. Iš masės daromas pailgas ar apvalus paštetas, dedamas į lėkštę ir puošiamas petražolių šakelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rūkyti lašiniai
- Vyniotinis "Siurprizas"
- Helovyno voriukai
- Triušienos kepenėlių keksiukai
- Omletas su krevetėmis
- Olgos šventinė silkutė
- Tuno pica
- Krepšeliai su grybais
- Pomidoriukai
- Lašišos ir agurko užkandis
- Pikantiški krepšeliai su ikrais
- Dr. Oetker vištienos, ančiuvių ir šoninės vyniotinis
- Silkės užkandėlė
- Sveiko hamburgerio gaminimas
- Suši su lašiša ir paprikomis
- Tradicinė silkė
- Virtos sraigės su kevalu
- Kibinai
- Austrės su lietuviškais obuoliais
- Kesadilijos (Quesadilla)
Džiovintų grybų paštetas
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Baravykai, džiovinti,
100 gramų -
Kiaušiniai, virti,
5 vienetai -
Sviestas,
200 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkyti ir nuplauti grybai išverdami truputyje vandens. Ataušę grybai ir kietai virti kiaušiniai sumalami. Gauta masė pasūdoma, įberiama maltų pipirų, supilamas ištirpintas sviestas, išsukama. Iš masės daromas pailgas ar apvalus paštetas, dedamas į lėkštę ir puošiamas petražolių šakelėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...