Padažui reikės: 3 šaukštai miltų, 2 šaukštai sviesto, 2 šaukštai grietinės, 3 stiklinės grybų nuoviro.
Išvirti baravykai sumalami ir ištrinami su sviestu. Pridedama: kiaušinių tryniai, miltų, grietinės, išplakti baltymai. Viskas pasūdoma. Paruošta masė šaukšteliu leidžiama į pasūdytą verdantį vandenį. Kai iškyla, kukuliai išgriebiami, sudedami į pašildytą gilų ugniai atsparų pusdubenį.
Padažui įpilama truputį grybų nuoviro, sudedami svieste pakepinti miltai, kaitinama, vėliau pamažu supilamas visas nuoviras. Tada užvirinama. Padažui sutirštėjus, viskas pagardinama sviestu, grietine. Padažą galima užpilti ant kukulių arba tiekti atskirai padažinėje.
Džiovintų baravykų kukuliai
INGREDIENTAI:
10 vienetų | baravykai (džiovinti) |
4 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptų kalmarų užkandėlė
- Silkė burokėlių patale
- Skani užkandėlė
- Aštrūs antienos kukuliukai
- Traškus užkandis prie alaus
- Stebuklingas omletas
- Sumuštiniai su sūriu
- Vytinta išpjova
- Mini picos su trupintu gaudos sūriu
- Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
- Autentiška meksikietiška "Guacamole"
- Silkės su citrina
- Omletas
- Lenkiškai virti vėžiai
- Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
- Skanūs vafliai su įdaru
- Pomidorų užkandėlė su mocarela
- Įdaryti kiaušiniai
- Grilintas camembertas
- Mylimųjų pica
Džiovintų baravykų kukuliai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Baravykai, džiovinti,
10 vienetų -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui reikės: 3 šaukštai miltų, 2 šaukštai sviesto, 2 šaukštai grietinės, 3 stiklinės grybų nuoviro.
Išvirti baravykai sumalami ir ištrinami su sviestu. Pridedama: kiaušinių tryniai, miltų, grietinės, išplakti baltymai. Viskas pasūdoma. Paruošta masė šaukšteliu leidžiama į pasūdytą verdantį vandenį. Kai iškyla, kukuliai išgriebiami, sudedami į pašildytą gilų ugniai atsparų pusdubenį.
Padažui įpilama truputį grybų nuoviro, sudedami svieste pakepinti miltai, kaitinama, vėliau pamažu supilamas visas nuoviras. Tada užvirinama. Padažui sutirštėjus, viskas pagardinama sviestu, grietine. Padažą galima užpilti ant kukulių arba tiekti atskirai padažinėje.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Stase
2010-09-12 22:33
dar nebandziau bet turetu buti labai skanu
-
Stase
2010-09-12 22:32
dar nebandziau bet turetu buti labai skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...