Džiovintos žemuogės
INGREDIENTAI:
šiek tiek | žemuogės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šviežias žemuoges perrinkite ir supilkite ant laikraščio, išlyginkite, kad jos būtų viename sluoksnyje. Laikykite apie dvi savaites sausioje, kambario temperatūros patalpoje. Vėliau jas suberkite į medžiaginį maišelį. Jos vartojamos papuošti patiekalams, taip pat paskaninti arbatai. Jas galima sumalti ir naudoti kaip prieskonį desertams. Jei naudosite arbatai, žemuoges galima džiovinti su lapeliais.
Džiovintos žemuogės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Žemuogės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežias žemuoges perrinkite ir supilkite ant laikraščio, išlyginkite, kad jos būtų viename sluoksnyje. Laikykite apie dvi savaites sausioje, kambario temperatūros patalpoje. Vėliau jas suberkite į medžiaginį maišelį. Jos vartojamos papuošti patiekalams, taip pat paskaninti arbatai. Jas galima sumalti ir naudoti kaip prieskonį desertams. Jei naudosite arbatai, žemuoges galima džiovinti su lapeliais.
Reklama:
Komentarai (6)
-
gvidas
2009-02-04 10:14
geras ka receptas esu ragaves
;-)
-
Rasa
2008-09-19 22:38
Nu teisingau sudeti ant laikrascio, kad sno geriau prisigertu. Truputi seni yprociai valdo. Tai gal tiesiog eriau sudeti ant balto popieriaus?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...