Džiovintos žemuogės
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek žemuogės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šviežias žemuoges perrinkite ir supilkite ant laikraščio, išlyginkite, kad jos būtų viename sluoksnyje. Laikykite apie dvi savaites sausioje, kambario temperatūros patalpoje. Vėliau jas suberkite į medžiaginį maišelį. Jos vartojamos papuošti patiekalams, taip pat paskaninti arbatai. Jas galima sumalti ir naudoti kaip prieskonį desertams. Jei naudosite arbatai, žemuoges galima džiovinti su lapeliais.

Džiovintos žemuogės

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Šviežias žemuoges perrinkite ir supilkite ant laikraščio, išlyginkite, kad jos būtų viename sluoksnyje. Laikykite apie dvi savaites sausioje, kambario temperatūros patalpoje. Vėliau jas suberkite į medžiaginį maišelį. Jos vartojamos papuošti patiekalams, taip pat paskaninti arbatai. Jas galima sumalti ir naudoti kaip prieskonį desertams. Jei naudosite arbatai, žemuoges galima džiovinti su lapeliais.

Reklama:

Komentarai (6)


  • gvidas 2009-02-04 10:14

    geras ka receptas esu ragaves
    ;-)


  • Rasa 2008-09-19 22:38

    Nu teisingau sudeti ant laikrascio, kad sno geriau prisigertu. Truputi seni yprociai valdo. Tai gal tiesiog eriau sudeti ant balto popieriaus?


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...