
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | burokėliai (virti) |
šiek tiek | baravykai (džiovinti) |
šiek tiek | svogūnai (didelio) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | mairūnas |
šiek tiek | prieskoniai (Kotanyi ) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Kiekvieną nuluptą buroką apipjauti ištisine juostele ir pasidėti - bus pagrindas rožytei. Svogūnus apkepinti svieste, po to supilti tarkuotus burokus pridėti druskos, Kotanyi prieskonių, mairūno. Sudėti pasūdytame vandenyje su pipirais ir lapeliais išvirtus baravykus. Išmaišyti ir troškinti apie 10 min. Suformuoti rožę, papuošti krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šiltos salotos
-
Karštos bulvių salotos
-
Šiltos daržovių salotos
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Karštos daržovės
-
Karštos kuskuso salotos su juoduoju kumpiu
-
Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Salotos su keptu ožkos sūriu ir pikantiškais obuoliais
-
Grybų salotos
-
Keptos krevečių salotos
-
Salotos su lašiša
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Kepti salierai
-
Šventinė mišrainė
-
Skanios perlinių kruopų salotos vakarui sušildyti
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Kepti baklažanai
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai, virti,
4 vienetai - Baravykai, džiovinti
- Svogūnai, didelio
- Druska
- Lauro lapai, lapeliai
- Juodieji pipirai
- Mairūnas
- Prieskoniai, Kotanyi
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiekvieną nuluptą buroką apipjauti ištisine juostele ir pasidėti - bus pagrindas rožytei. Svogūnus apkepinti svieste, po to supilti tarkuotus burokus pridėti druskos, Kotanyi prieskonių, mairūno. Sudėti pasūdytame vandenyje su pipirais ir lapeliais išvirtus baravykus. Išmaišyti ir troškinti apie 10 min. Suformuoti rožę, papuošti krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...