Džemas
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 kilogramas | braškės |
350 gramų | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Uogas nuplauti, nuskabyti lapelius, didesnes perpjauti per pusę.
2.
Braškes sudėti į puodą, užberkite 0,5 kg cukraus. Nuolat maišant kaitinti ant silpnos ugnies, kol užvirs. Suberkite likusį kiekį cukraus, cinamoną ir gerai išmaišykite. Virkite dar 2 minutes.
3.
Sudėti į sterilizuotus stiklainius ir uždengite dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Juodieji serbentai savo sultyse
- Saldūs obuoliukai
- Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
- Vyšnios savo sultyse
- Braškių uogienė su greipfrutais
- Skanusis abrikosų džemas
- Aviečių uogienė
- Braškių uogienė
- Svarainių uogienė
- Žemuogių uogienė
- Juodųjų serbentų džemas
- Sauliaus braškių uogienė
- Apelsinų ir serbentų džemas
- Braškių uogienė
- Vyšnių ir įvairių uogų uogienė
- Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
- Moliūgų uogienė su vaisiais
- Slyvų uogienė su riešutais
- Obuolienė su imbierais
- Braškių ir gervuogių džemas
Džemas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Braškės,
1 kilogramas -
Cukrus,
350 gramų -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, nuskabyti lapelius, didesnes perpjauti per pusę.
Braškes sudėti į puodą, užberkite 0,5 kg cukraus. Nuolat maišant kaitinti ant silpnos ugnies, kol užvirs. Suberkite likusį kiekį cukraus, cinamoną ir gerai išmaišykite. Virkite dar 2 minutes.
Sudėti į sterilizuotus stiklainius ir uždengite dangteliais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...