
Džemas
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 kilogramas | braškės |
350 gramų | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Uogas nuplauti, nuskabyti lapelius, didesnes perpjauti per pusę.
2.
Braškes sudėti į puodą, užberkite 0,5 kg cukraus. Nuolat maišant kaitinti ant silpnos ugnies, kol užvirs. Suberkite likusį kiekį cukraus, cinamoną ir gerai išmaišykite. Virkite dar 2 minutes.
3.
Sudėti į sterilizuotus stiklainius ir uždengite dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
-
Paprasta žemuogių uogienė
-
Slyvų ir juodojo šokolado uogienė
-
Aviečių uogienė
-
Slyvų uogienė
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Agrastų marmeladas
-
Kreminis citrinų pyragas
-
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
-
Moliūgų uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Vyšnių ir įvairių uogų uogienė
-
Braškių uogienė
-
Obuolių ir šermukšnių uogienė
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Bruknių uogienė
-
Skanusis abrikosų džemas
-
Braškių uogienė su rabarbarais
-
Juodųjų serbentų džemas
Džemas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Braškės,
1 kilogramas -
Cukrus,
350 gramų -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, nuskabyti lapelius, didesnes perpjauti per pusę.
Braškes sudėti į puodą, užberkite 0,5 kg cukraus. Nuolat maišant kaitinti ant silpnos ugnies, kol užvirs. Suberkite likusį kiekį cukraus, cinamoną ir gerai išmaišykite. Virkite dar 2 minutes.
Sudėti į sterilizuotus stiklainius ir uždengite dangteliais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...