
Dviejų sluoksnių pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
70 gramų | sviestas (skardai patepti) |
200 gramų | cukrus |
4 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | kakava |
120 gramų | kvietiniai miltai |
20 gramų | sviestas (skardai patepti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į grietinę suberti kepimo miltelius ir išmaišykite, įmaišyti kiaušinius išplaktus su cukrumi. Tuomet pilkite išlydytą ir atvėsintą sviestą. Nenustodami maišyti po truputėlį berti miltus. Tešla turi išeiti tirštoka. Trečdalį tešlos sumaišyti su kakava. Apvalią kekso formą ištepti sviestu ir pilti pusę šviesios tešlos. Ant jos pilti pusę kakavinės tešlos, tada vėl pilti šviesią tešlą ir vėl kakavinę. Kepti 180 0C orkaitėje apie 30 minučių. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės "Extazy"
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Švelnus pyragas
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Sūrio pyragas
-
Obuolių „Šarlotė“
-
Medaus ir bananų pyragas
-
Aguonų keksas
-
Obuolių pyragas
-
Trupininis pyragas su varške ir persikais
-
Pavlova
-
Vaisių tortas
-
Obuolių pyragas su varške ir cinamonu
-
Keksiukai
-
Ananasų pyragas puodelyje
-
Klasikinis pyragas "Tosca"
-
Trupiniuotis
-
Mielinis vyniotinis su aguonomis
-
Meduolis
-
Everestas
Dviejų sluoksnių pyragas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
100 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas, skardai patepti,
70 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Kakava,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
120 gramų -
Sviestas, skardai patepti,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į grietinę suberti kepimo miltelius ir išmaišykite, įmaišyti kiaušinius išplaktus su cukrumi. Tuomet pilkite išlydytą ir atvėsintą sviestą. Nenustodami maišyti po truputėlį berti miltus. Tešla turi išeiti tirštoka. Trečdalį tešlos sumaišyti su kakava. Apvalią kekso formą ištepti sviestu ir pilti pusę šviesios tešlos. Ant jos pilti pusę kakavinės tešlos, tada vėl pilti šviesią tešlą ir vėl kakavinę. Kepti 180 0C orkaitėje apie 30 minučių. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (4)
-
(anonimas)
2010-11-27 02:56
Panasu i keksa, tik va as sausainiu idejau pamirkiusi juos piene :) paprastas pyragelis ir tiek
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...