Duonos putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | duona (džiovinta) |
1.5 valgomojo šaukšto | cukrus |
3 stiklinės | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
šiek tiek | cinamonas |
šiek tiek | gvazdikėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Duona užplikoma verdančiu vandeniu ir, palaikius 15 min., nukošiama. Į nuovirą suberiamas cukrus, prieskoniai, jis kiek paverdamas ir iškošiarnas. Tada supilama išbrinkinta ir ištirpinta želatina. Atvėsintas skystis plakamas, kol virsta standžiomis putomis. Užšaldoma formoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šokoladiniai bananai
- Avietinė pasaka
- Svarainių ir manų putėsiai
- Ledai su braškėmis
- Naminė karamelė
- Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
- Čigonų plokštainis
- Želė su varške
- Braškinis tiramisu
- Arvydo ananasų desertas
- Jogurto, mango ir spanguolių desertas
- Kokteilis „Vampyro aistra“
- Braškių svajonė
- Tinginys su riešutais
- Indiškas morkų skanėstas - Gajar Ki Burfi
- Degtinės ledai
- Jogurtinis pudingas
- Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
- Sūrio desertas
- Kaimiški ledai
Duonos putėsiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Duona, džiovinta,
200 gramų -
Cukrus,
1.5 valgomojo šaukšto -
Vanduo,
3 stiklinės -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas - Cinamonas
- Gvazdikėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Duona užplikoma verdančiu vandeniu ir, palaikius 15 min., nukošiama. Į nuovirą suberiamas cukrus, prieskoniai, jis kiek paverdamas ir iškošiarnas. Tada supilama išbrinkinta ir ištirpinta želatina. Atvėsintas skystis plakamas, kol virsta standžiomis putomis. Užšaldoma formoje.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...