Duoninis biskvitas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek cinamonas
3 gramai kakava
6 vienetai kiaušiniai
200 gramų cukrus
0.5 stiklinės duona (džiūvesėliai)
2 valgomieji šaukštai pienas
1 arbatinis šaukštelis krakmolas
šiek tiek gvazdikėliai
šiek tiek kardamonas
40 gramų lazdyno riešutai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Tryniai ištrinami su cukrumi, į juos sudedami prieskoniai, kakava ir pusė normos duonos džiūvėsėlių, sudrėkintų pienu arba grietinėle tiek, kad būtų birūs. Vėliau sudedami išplakti baltymai, pabarstant prieskoniais, sumaišytais su likusiais džiūvėsėliais ir krakmolu. Atsargiai išmaišyta tešla supilama į formą ir kepama vidutinio karštumo orkaitėje 40—50 min. Biskvitas ataušinamas formoje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Duoninis biskvitas

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Tryniai ištrinami su cukrumi, į juos sudedami prieskoniai, kakava ir pusė normos duonos džiūvėsėlių, sudrėkintų pienu arba grietinėle tiek, kad būtų birūs. Vėliau sudedami išplakti baltymai, pabarstant prieskoniais, sumaišytais su likusiais džiūvėsėliais ir krakmolu. Atsargiai išmaišyta tešla supilama į formą ir kepama vidutinio karštumo orkaitėje 40—50 min. Biskvitas ataušinamas formoje.

Reklama:

Komentarai (4)


Daugiau receptų