
Duoninis biskvitas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cinamonas |
3 gramai | kakava |
6 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | cukrus |
0.5 stiklinės | duona (džiūvesėliai) |
2 valgomieji šaukštai | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | krakmolas |
šiek tiek | gvazdikėliai |
šiek tiek | kardamonas |
40 gramų | lazdyno riešutai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Tryniai ištrinami su cukrumi, į juos sudedami prieskoniai, kakava ir pusė normos duonos džiūvėsėlių, sudrėkintų pienu arba grietinėle tiek, kad būtų birūs. Vėliau sudedami išplakti baltymai, pabarstant prieskoniais, sumaišytais su likusiais džiūvėsėliais ir krakmolu. Atsargiai išmaišyta tešla supilama į formą ir kepama vidutinio karštumo orkaitėje 40—50 min. Biskvitas ataušinamas formoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Duona be glitimo
-
Sodininkų duona
-
Ciabatta (itališka duona)
-
Šviesi kvietinė duona
-
Balta duona su riešutais ir razinomis (su raugu)
-
naminė duonelė
-
Sūrūs riestainiai
-
Mielinė bulka su razinomis
-
Bulvių duona su kmynais
-
Įdarytas batonas prie sriubos
-
Duona su svogūnais ir sūriu
-
Kepenėlių duona
-
Bananų duonelė
-
Naminė bulka su sezamais
-
Sėlenų duona
-
Duona su svogūnais
-
Duona su džiovintais vaisiais
-
Speltos duona duonkepei
-
Duonos keksas
-
Prancūziška duona
Duoninis biskvitas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Cinamonas
-
Kakava,
3 gramai -
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Cukrus,
200 gramų -
Duona, džiūvesėliai,
0.5 stiklinės -
Pienas,
2 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
1 arbatinis šaukštelis - Gvazdikėliai
- Kardamonas
-
Lazdyno riešutai,
40 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tryniai ištrinami su cukrumi, į juos sudedami prieskoniai, kakava ir pusė normos duonos džiūvėsėlių, sudrėkintų pienu arba grietinėle tiek, kad būtų birūs. Vėliau sudedami išplakti baltymai, pabarstant prieskoniais, sumaišytais su likusiais džiūvėsėliais ir krakmolu. Atsargiai išmaišyta tešla supilama į formą ir kepama vidutinio karštumo orkaitėje 40—50 min. Biskvitas ataušinamas formoje.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...