Duona su imbieru ir česnaku
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 skiltelė česnakas
1 valgomasis šaukštas kepimo milteliai
2.5 stiklinės kvietiniai miltai
4 vienetai kiaušiniai
350 gramų moliūgai
100 gramų sviestas
1 valgomasis šaukštas imbieras
0.5 arbatinio šaukštelio soda
1 arbatinis šaukštelis druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Sviestą ištirpinkite ir atvėsinkite. Moliūgą arba cukiniją nulupkite ir sutarkuokite. Imbierą smulkiai sutrinkite.

Sumaišykite miltus, druską, sodą ir kepimo miltelius. Šią masę supilkite į moliūgus, taip pat pridėkite kiaušinių ir česnako. Gerai išminkykite tešlą.

Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių. Duoną dėkite į sviestu išteptą skardą ir į orkaitę. Kepkite, kol paruduos ir bus iškepusi.

Galima valgyti iš karto dar karštą. Ypač skanu su sviestu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Duona su imbieru ir česnaku

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sviestą ištirpinkite ir atvėsinkite. Moliūgą arba cukiniją nulupkite ir sutarkuokite. Imbierą smulkiai sutrinkite.

Sumaišykite miltus, druską, sodą ir kepimo miltelius. Šią masę supilkite į moliūgus, taip pat pridėkite kiaušinių ir česnako. Gerai išminkykite tešlą.

Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių. Duoną dėkite į sviestu išteptą skardą ir į orkaitę. Kepkite, kol paruduos ir bus iškepusi.

Galima valgyti iš karto dar karštą. Ypač skanu su sviestu.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų