Sviestą ištirpinkite ir atvėsinkite. Moliūgą arba cukiniją nulupkite ir sutarkuokite. Imbierą smulkiai sutrinkite.
Sumaišykite miltus, druską, sodą ir kepimo miltelius. Šią masę supilkite į moliūgus, taip pat pridėkite kiaušinių ir česnako. Gerai išminkykite tešlą.
Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių. Duoną dėkite į sviestu išteptą skardą ir į orkaitę. Kepkite, kol paruduos ir bus iškepusi.
Galima valgyti iš karto dar karštą. Ypač skanu su sviestu.
Duona su imbieru ir česnaku
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 skiltelė | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | kepimo milteliai |
2.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
4 vienetai | kiaušiniai |
350 gramų | moliūgai |
100 gramų | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | imbieras |
0.5 arbatinio šaukštelio | soda |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Prancūziška duona
- Mielinės tešlos vyniotinis
- Saldi bananų duona
- Duonelė su graikiniais riešutais
- Prancūziška duona Brioche
- Bulka "Pynutė"
- Obuolių duona
- Ruginė duona
- naminė duonelė
- Totorių duona
- Bulvių duona
- Aguoninis pyragas
- Įdarytas batonas prie sriubos
- Duona su svogūnais
- Grūdėtoji duona
- Šventinė spelta miltų ir cinamono duona
- Duona su žalumynais
- Šventinė spalvota mielinė pynė
- Grikių duona
- Česnakinė duona su petražolėmis
Duona su imbieru ir česnaku
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas,
1 skiltelė -
Kepimo milteliai,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
2.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Moliūgai,
350 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Imbieras,
1 valgomasis šaukštas -
Soda,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą ištirpinkite ir atvėsinkite. Moliūgą arba cukiniją nulupkite ir sutarkuokite. Imbierą smulkiai sutrinkite.
Sumaišykite miltus, druską, sodą ir kepimo miltelius. Šią masę supilkite į moliūgus, taip pat pridėkite kiaušinių ir česnako. Gerai išminkykite tešlą.
Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių. Duoną dėkite į sviestu išteptą skardą ir į orkaitę. Kepkite, kol paruduos ir bus iškepusi.
Galima valgyti iš karto dar karštą. Ypač skanu su sviestu.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai