Sviestą ištirpinkite ir atvėsinkite. Moliūgą arba cukiniją nulupkite ir sutarkuokite. Imbierą smulkiai sutrinkite.
Sumaišykite miltus, druską, sodą ir kepimo miltelius. Šią masę supilkite į moliūgus, taip pat pridėkite kiaušinių ir česnako. Gerai išminkykite tešlą.
Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių. Duoną dėkite į sviestu išteptą skardą ir į orkaitę. Kepkite, kol paruduos ir bus iškepusi.
Galima valgyti iš karto dar karštą. Ypač skanu su sviestu.

Duona su imbieru ir česnaku
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 skiltelė | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | kepimo milteliai |
2.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
4 vienetai | kiaušiniai |
350 gramų | moliūgai |
100 gramų | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | imbieras |
0.5 arbatinio šaukštelio | soda |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Česnakinė duona
-
Pikantiška duona
-
Duona su abrikosais ir riešutais
-
Šventinė spelta miltų ir cinamono duona
-
Aguoninis pyragas
-
Bulvių duona
-
Duona su svogūnais ir sūriu
-
Duona su džiovintais vaisiais
-
Saldi bananų duona
-
Bananų duonelė
-
Ciabatta (itališka duona)
-
Duona su prieskoniais
-
Obuolių duona
-
Duona su imbieru ir česnaku
-
Albinos duona
-
Naminė duona
-
Duona su svogūnais
-
Kepta duona "Su skyle"
-
Balta sluoksniuota duona
-
Grikių duona
Duona su imbieru ir česnaku
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas,
1 skiltelė -
Kepimo milteliai,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
2.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Moliūgai,
350 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Imbieras,
1 valgomasis šaukštas -
Soda,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą ištirpinkite ir atvėsinkite. Moliūgą arba cukiniją nulupkite ir sutarkuokite. Imbierą smulkiai sutrinkite.
Sumaišykite miltus, druską, sodą ir kepimo miltelius. Šią masę supilkite į moliūgus, taip pat pridėkite kiaušinių ir česnako. Gerai išminkykite tešlą.
Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių. Duoną dėkite į sviestu išteptą skardą ir į orkaitę. Kepkite, kol paruduos ir bus iškepusi.
Galima valgyti iš karto dar karštą. Ypač skanu su sviestu.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai