Česnako skilteles nulupti ir supjaustyti puselėmis.
Kiekvieną riekelę įtrinti česnaku, patepti aliejumi, pasūdyti.
Kepti grilyje, kol apskrus.
Duona su česnaku
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | duona (riekelėmis, juoda) |
5 skiltelės | česnakas |
0.5 stiklinės | aliejaus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Krabų lazdelės tešloje
- Krabų lazdelių ruletai
- Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
- Vaisių vėrinukai
- Tartas su sūrio kremu/Pistou padažu ir glazūruotais pomidorais
- Karšti sumuštiniai su šprotais
- Sūrio kamuoliukai
- Žuvies tortas
- Įdaryti burokėliai
- Padažas su avokadais
- Daržovių miksas "Vasara"
- Autentiška meksikietiška "Guacamole"
- Lašišos ir agurko užkandis
- Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
- Skrebučiai su sūriu
- Pica su vištiena
- Baltoji trobelė
- Karališkos krevetės
- Užkandis "Margas pavasario stalas"
- Krevetės šoninės patale
Duona su česnaku
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Duona, riekelėmis, juoda,
4 vienetai -
Česnakas,
5 skiltelės -
Aliejus,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Česnako skilteles nulupti ir supjaustyti puselėmis.
Kiekvieną riekelę įtrinti česnaku, patepti aliejumi, pasūdyti.
Kepti grilyje, kol apskrus.
Reklama:
Komentarai (6)
-
šefas-virėjas
2011-10-19 22:17
ir aš panašų receptą darau,tik su sviestu ir dešra arba lašiniais ir be druskos :-D
-
vilija
2011-08-02 13:35
panasu recepta valgiau tik be druskos :-)
-
jurga
2011-04-07 22:41
na manau reikia juoda kietesne duona imti,turetu iseiti ;-)
-
ema
2010-08-12 09:59
nesupratau, kaip šviežią duona galima įtrinti česnaku
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...