Duona "Ežiukas"
AUTORIUS:
Agnė
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
400 gramų kvietiniai miltai
1 arbatinis šaukštelis druska
11 gramų sausų mielių
380 mililitrų pienas
2 valgomieji šaukštai aliejaus
2 valgomieji šaukštai cukrus
šiek tiek moliūgų sėklos
200 gramų ruginiai miltai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Šią duoną geriausiai ruošti duonkepėje. Į kepimo indą (duonkepės) pilti aliejų, pašildytą pieną, miltus, druską, cukrų ir mieles.
2.
Programa - Super rapid (ypač greita).
3.
Kai tešla išminkoma, įsmeigti moliūgų sėklas, taip padarant "Ežiuką".
4.
Kepti.

Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Duona "Ežiukas"

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Šią duoną geriausiai ruošti duonkepėje. Į kepimo indą (duonkepės) pilti aliejų, pašildytą pieną, miltus, druską, cukrų ir mieles.

  2. Programa - Super rapid (ypač greita).

  3. Kai tešla išminkoma, įsmeigti moliūgų sėklas, taip padarant "Ežiuką".

  4. Kepti.

    Skanaus!

Receptą atsiuntė Agnė
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų