
Dribsnių sausainiai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
250 gramų | kukurūzų dribsniai |
1 pakelis | kondensuotas pienas |
1 sauja | riešutai |
1 sauja | saulėgrąžos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Ant dribsnių pilame kambario temperatūros kondensuotą pieną. Beriame riešutus, saulėgrąžas (šiuos ingredientus rinkitės tinkamus Jūsų skoniui, taip pat galite dėti džiovintų vaisių ar uogų). Viską išmaišome.
2.
Dėkite po šaukštą masės ant skardos, išklotos kepimo popieriumi.
3.
Orkaitę įkaitinkite iki 190 C laipsnių ir sausainius kepkite apie 7 minutes, kol gražiai paruduos. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kamelijos skanėstas
-
Sausainiai su migdolais
-
Graikinių riešutų sausainiai
-
Lapeliai su įdaru
-
Avižinių dribsnių sausainiai
-
Riešutinės širdelės
-
Sausainiai "Vamzdeliai" per 15 minučių
-
Rūtos eglutės
-
Skanūs sutirštinto pieno ir kokosų sausainiai
-
Austriški šokoladiniai sausainiai
-
Macarons
-
Sausainiai spalvoti
-
Traškūs šokoladiniai sausainiai
-
Šokoladiniai sausainiai
-
Sausainiai su uogiene
-
Visų grūdo dalių sausainiai su riešutais ir imbieru
-
Morenginiai sausainiai
-
Imbieriniai Viktorijos sausainiai
-
Aguoniniai sausainėliai
-
Imbieriniai sausainiai šeimai
Dribsnių sausainiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kukurūzų dribsniai,
250 gramų -
Kondensuotas pienas,
1 pakelis -
Riešutai,
1 sauja -
Saulėgrąžos,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Inesa
Gaminimo eiga:
Ant dribsnių pilame kambario temperatūros kondensuotą pieną. Beriame riešutus, saulėgrąžas (šiuos ingredientus rinkitės tinkamus Jūsų skoniui, taip pat galite dėti džiovintų vaisių ar uogų). Viską išmaišome.
Dėkite po šaukštą masės ant skardos, išklotos kepimo popieriumi.
Orkaitę įkaitinkite iki 190 C laipsnių ir sausainius kepkite apie 7 minutes, kol gražiai paruduos. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
-
Agne
2019-01-24 23:26
Muset jie skanus jums gavosi
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...