Avižinius dribsnius užpyliau karštu vandeniu ir palikau 10 minučių uždengus, kad išbrinktų. Karšto vandens reikia nedaug tik tiek, kad apsemtų. Jei vandens per daug; dribsniai išbrinko, bet dar liko vandens, jį galite tiesiog nupilti.
Į dribsnius prilaužykite sausainių, supilkite kefyrą, cukraus pudrą. Persimonus nulupkite ir sutrinkite su trintuvu. Viską išmaišykite. Paruošta!
Skanaus!!!:)
Dribsnių kokteilis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cukraus pudra |
2 vienetai | persimonas (churma) (vidutinio dydžio, gerai prinokę) |
250 mililitrų | kefyras |
0.5 stiklinės | avižinių dribsnių |
30 gramų | sausainiai (paparsti, „gaidelis“) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sūrio desertas
- Želė tortas
- Šokoladinis desertas
- Arbūzų šerbetas
- Keptų bananų ir ledų desertas
- Duonos putėsiai
- Vaflių tortas su šokoladu
- Kokosiniai rutuliukai
- Kaimiški ledai
- Vasariškas desertas
- Arbūzų želė
- Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
- Šokoladiniai ledai
- Juodųjų serbentų sausainiai
- Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
- Tinginių - tinginys
- Vaisių ir riešutų saldainiukai
- Grietinėlė su braškėmis
- Braškių ir bananų kokteilis
- Pyragėliai su kremu
Dribsnių kokteilis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Cukraus pudra
-
Persimonas (Churma), vidutinio dydžio, gerai prinokę,
2 vienetai -
Kefyras,
250 mililitrų -
Avižiniai dribsniai,
0.5 stiklinės -
Sausainiai, paparsti, „gaidelis“,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avižinius dribsnius užpyliau karštu vandeniu ir palikau 10 minučių uždengus, kad išbrinktų. Karšto vandens reikia nedaug tik tiek, kad apsemtų. Jei vandens per daug; dribsniai išbrinko, bet dar liko vandens, jį galite tiesiog nupilti.
Į dribsnius prilaužykite sausainių, supilkite kefyrą, cukraus pudrą. Persimonus nulupkite ir sutrinkite su trintuvu. Viską išmaišykite. Paruošta!
Skanaus!!!:)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...