Tešlai: | ||
4 vienetai | kiaušiniai | |
250 gramų | cukrus | |
100 mililitrų | aliejaus | |
1 pakelis | dr. oetker kepimo milteliai | |
250 gramų | miltai | |
5 arbatiniai šaukšteliai | kakava | |
Kremui: | ||
2 pakeliai | dr. oetker kremas tortui | |
200 mililitrų | pienas | |
200 mililitrų | sviestas | |
Papuošimui: | ||
2 pakeliai | dr. oetker juodojo šokolado skonio glajus | |
1 pakelis | dr. oetker pabarstukai | |
šiek tiek | aviečių |
Paimti šokoladinio torto dalis, jas pertepti paruoštu kremu ir šviežiomis avietėmis.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
- Pudingas
- Varškėčiai su džiovintais vaisiais
- Naminiai ledai
- Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
- Ledai su braškėmis
- Kuskuso desertas
- Varškės kremas su apelsinais
- Braškių putėsiai su manų kruopomis
- Tinginys tarp aguonų
- „McFlurry“ desertas
- Trešnės marškinėliuose
- Varškės sufle su vaisiais
- Džiovintų vaisių rutuliukai
- Slyvų putėsiai su kiaušiniais
- Braškių grietinėlė
- Vasariški pusryčiai
- Abrikosų šerbetas
- Želė "Trispalvė"
- Sausainių gardėsis su varške
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
250 gramų -
Aliejus,
100 mililitrų -
Dr. Oetker kepimo milteliai,
1 pakelis -
Miltai,
250 gramų -
Kakava,
5 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Dr. Oetker kremas tortui,
2 pakeliai -
Pienas,
200 mililitrų -
Sviestas,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Dr. Oetker juodojo šokolado skonio glajus,
2 pakeliai -
Dr. Oetker pabarstukai,
1 pakelis - Avietės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į indą sudėti visus tešlos ingredientus, gerai išmaišyti iki vientisos masės. Masę sudėti į kepimo skardą ir kepti įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Iškepusį ir atvėsusį tortą perpjauti į tris lygias dalis.
Kremui viską gerai išmaišyti iki vientisos masės.
Paimti šokoladinio torto dalis, jas pertepti paruoštu kremu ir šviežiomis avietėmis.Papuošimui glajų pakaitinti karštame vandenyje keletą minučių ir pilti ant torto. Glajui truputį pravėsus padekoruokite pabarstukais ir šviežiomis avietėmis.
Skanaus!