
Dieviškas obuolių pyragas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
5 vienetai | obuoliai |
75 mililitrai | aliejaus |
75 gramai | sviestas |
150 gramų | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | miltai |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus |
1.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
2 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Įmušti kiaušinius, suberti 120 g cukraus ir išplakti iki purumo.
2.
Į kiaušinių masę suberi vanilinį cukrų, įpilti aliejų ir tirpintą sviestą, viską gerai išmaišyti.
3.
Miltus išmaišyti su kepimo milteliais ir supilti į bendrą masę.
4.
Viską labai gerai išmaišyti iki vientisos masės. Tešlą supilti į kepimo popieriumi išklotą kepimo indą.
5.
Obuolius nulupti, išimti sėklas, supjaustyti kubeliais ir suberti ant į formą supiltos tešlos. Obuolių turi būti daug!
6.
Likusį cukrų (30 g.) sumaišyti su cinamonu ir apibarstyti pyrago viršų. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 – 40 minučių. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su persikais ir pudingu
-
Varškės apkepas su žemuogėm
-
Varškės apkepas su bananais
-
Apkepas „Greitukas“
-
Lietinių pyragas
-
Varškės "Extazy"
-
Varškės pyragas
-
Tortas "Velykų kiaušinis"
-
Šlapias pyragas
-
Tikrasis šimtalapis
-
Šokoladinis pyragas
-
Bulvių pyragėliai su mėsa
-
Aguonų vyniotinis
-
Obulių pyragas "Tau, mamyte"
-
Varškės pyragas su bananų įdaru
-
Šokoladinis varškės pyragas
-
Trupininis pyragas su uogiene
-
Aguonų pyragas su puta
-
Šokoladinis biskvitas
-
Mielinis vyniotinis su aguonomis
Dieviškas obuolių pyragas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Obuoliai,
5 vienetai -
Aliejus,
75 mililitrai -
Sviestas,
75 gramai -
Cukrus,
150 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
200 gramų -
Vanilinis cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kepimo milteliai,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Cinamonas,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įmušti kiaušinius, suberti 120 g cukraus ir išplakti iki purumo.
Į kiaušinių masę suberi vanilinį cukrų, įpilti aliejų ir tirpintą sviestą, viską gerai išmaišyti.
Miltus išmaišyti su kepimo milteliais ir supilti į bendrą masę.
Viską labai gerai išmaišyti iki vientisos masės. Tešlą supilti į kepimo popieriumi išklotą kepimo indą.
Obuolius nulupti, išimti sėklas, supjaustyti kubeliais ir suberti ant į formą supiltos tešlos. Obuolių turi būti daug!
Likusį cukrų (30 g.) sumaišyti su cinamonu ir apibarstyti pyrago viršų. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 – 40 minučių. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...