Dietiškas torčiukas
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 litras | jogurtas |
150 gramų | miltai |
2 vienetai | kiaušiniai |
70 mililitrų | vanduo |
50 gramų | cukrus |
30 gramų | želatina |
25 mililitrai | sultys |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Pasigaminkime mažą biskvitą: kiaušinius išsukame su cukrumi, beriame miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Gerai išmaišome.
2.
Kepame 180 C temperatūroje 25 minutes.
3.
Atvėsusį biskvitą subadome šakute ir apšlakstome sultimis.
4.
Želatiną brinkiname vandenyje, galime pašildyti, ir supilame į kambario temperatūros jogurtą.
5.
Supilame jogurtą ant biskvito ir dedame į šaldytuvą keletai valandų.
6.
Tortą galime papuošti avižinių dribsnių ir džiovintų uogų mišiniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Nekeptas varškės tortas
- Medaus tortukas
- Riešutinis tartas
- Vengriškas pyragas su riešutais ir šokoladu
- Tortas su konservuotais persikais
- Nekeptas sausainių tortas
- Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
- Vyniotinis su margu įdaru
- Nugos tortas
- Tortas "kriaušė"
- Saldus pyragas
- Šokoladinio riešutų kremo sūrio pyragas
- Tortas "Su meile..."
- Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
- Mėgstamiausias pyragas
- Aguoninis tortas
- Mandarinius
- Kalėdinis tortas ,,Gulbė princesė''
- Tortas mažyliams
- Vaflinis pyragas
Dietiškas torčiukas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Jogurtas,
1 litras -
Miltai,
150 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Vanduo,
70 mililitrų -
Cukrus,
50 gramų -
Želatina,
30 gramų -
Sultys,
25 mililitrai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Diana
Gaminimo eiga:
Pasigaminkime mažą biskvitą: kiaušinius išsukame su cukrumi, beriame miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Gerai išmaišome.
Kepame 180 C temperatūroje 25 minutes.
Atvėsusį biskvitą subadome šakute ir apšlakstome sultimis.
Želatiną brinkiname vandenyje, galime pašildyti, ir supilame į kambario temperatūros jogurtą.
Supilame jogurtą ant biskvito ir dedame į šaldytuvą keletai valandų.
Tortą galime papuošti avižinių dribsnių ir džiovintų uogų mišiniu.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai