
Dešros sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | dešra (rūkyta) |
250 gramų | bulvių |
1 litras | sultinys (mėsos) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | mairūnas (lapeliai) |
šiek tiek | prieskoniai |
1 vienetas | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Bulves supjaustykite kubeliais ir suberkite į verdantį mėsos sultinį. Gardinkite druska, mairūnais ir užvirinkite. Įdėkite sutarkuotas morkas. Virkite 15 - 20 min. Dešras supjaustykite smulkiais gabaliukais ir dėkite į sriubą. Berkite prieskonių, ant viršaus užpilkite kepintų svogūnų ir tiekite. Prie sriubos tiks duona su sezamų sėklomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Linos sriuba
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Sriuba "Čili"
-
Sriuba su cukinija ir pomidorais
-
Žuvies sriuba su kuskusu „sicilietišku stiliumi“
-
Rūgštynių sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Perlinių kruopų košė
-
Plūdenos sriuba
-
Voveraičių sriuba su jūros kopūstais
-
Žuvienė iš konservų
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
-
Sriuba „Minestrone“
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Lauko čili sriuba
-
Toskanos pupelių sriuba
-
Pupelių sriuba su sūriu
-
Šamų sriuba
-
Olandiška salierų sriuba
-
Kopūstų sriuba
Dešros sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Dešra, rūkyta,
250 gramų -
Bulvės,
250 gramų -
Sultinys, mėsos,
1 litras -
Svogūnai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Mairūnas, lapeliai
- Prieskoniai
-
Morkos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves supjaustykite kubeliais ir suberkite į verdantį mėsos sultinį. Gardinkite druska, mairūnais ir užvirinkite. Įdėkite sutarkuotas morkas. Virkite 15 - 20 min. Dešras supjaustykite smulkiais gabaliukais ir dėkite į sriubą. Berkite prieskonių, ant viršaus užpilkite kepintų svogūnų ir tiekite. Prie sriubos tiks duona su sezamų sėklomis.
Reklama:
Komentarai (2)
-
as
2010-09-07 12:59
...laaabai skanu :valgau:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...