Dešrelės raudoname vyne
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
4 vienetai dešrelės
1 stiklinė raudonas vynas
50 gramų džiūvėsėliai (malti)
šiek tiek čiobreliai
šiek tiek mairūnas
1 vienetas lauro lapų (lapas)
šiek tiek aliejaus (kepimui)
šiek tiek druska
šiek tiek kvapieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dešreles nulupti ir supjaustyti ritinėliais.
Paskrudinti aliejuje, perdėti į lėkštę. Tuose pačiuose riebaluose paskrudinti batono trupinius, supilti vyną ir 10 min. virti pridengus ant mažos ugnies.
Suberti prieskonius, įmesti dešreles ir dar šiek tiek patroškinti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Dešrelės raudoname vyne

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Dešreles nulupti ir supjaustyti ritinėliais.
Paskrudinti aliejuje, perdėti į lėkštę. Tuose pačiuose riebaluose paskrudinti batono trupinius, supilti vyną ir 10 min. virti pridengus ant mažos ugnies.
Suberti prieskonius, įmesti dešreles ir dar šiek tiek patroškinti.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų