Dešreles nulupti ir supjaustyti ritinėliais.
Paskrudinti aliejuje, perdėti į lėkštę. Tuose pačiuose riebaluose paskrudinti batono trupinius, supilti vyną ir 10 min. virti pridengus ant mažos ugnies.
Suberti prieskonius, įmesti dešreles ir dar šiek tiek patroškinti.
Dešrelės raudoname vyne
INGREDIENTAI:
4 vienetai | dešrelės |
1 stiklinė | raudonas vynas |
50 gramų | džiūvėsėliai (malti) |
šiek tiek | čiobreliai |
šiek tiek | mairūnas |
1 vienetas | lauro lapų (lapas) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grilintas camembertas
- Užkandis su silke stiklinėje
- Orkaitėje kepti kiaušiniai
- Pica su ožkų sūriu ir burokėliais
- Baklažanų suktinukai
- Apkeptas sūris
- Parmezano morengai
- Keptų paprikų užkandis
- Krabų lazdelių kukuliai
- Keptas varškės sūris
- Japoniški suktinukai
- Užklota pica
- Krevetės su pomidorais
- Sumuštinukai su mozarelos sūriu
- Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
- Krekerių užkandėlė
- Plakta kiaušinienė kaip darželyje
- Silkė su plakta grietine
- Mini picos
- Uždara pica
Dešrelės raudoname vyne
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Dešrelės,
4 vienetai -
Raudonas vynas,
1 stiklinė -
Džiūvėsėliai, malti,
50 gramų - Čiobreliai
- Mairūnas
-
Lauro lapai, lapas,
1 vienetas - Aliejus, kepimui
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dešreles nulupti ir supjaustyti ritinėliais.
Paskrudinti aliejuje, perdėti į lėkštę. Tuose pačiuose riebaluose paskrudinti batono trupinius, supilti vyną ir 10 min. virti pridengus ant mažos ugnies.
Suberti prieskonius, įmesti dešreles ir dar šiek tiek patroškinti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...