
Dešrelės "Mumijos"
INGREDIENTAI:
šiek tiek | dešrelės |
šiek tiek | tešla (sloksniuota) |
šiek tiek | kečupas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sluoksniuotą tešlą supjaustome juostelėmis ir jomis apvyniojame dešreles. Kepame orkaitėje, kol tešla apskrus. Iškepusias dešreles tešloje sudedame į lėkštę ir su pasirinktu padažu (gali būti kečupas) padarome akeles. Vietoje padažo galime panaudoti po pipirą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Persikai įdarytį triušiena
-
Silkės su citrina
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Krabų lazdelių ir sūrio užkanda
-
Apelsinai su ridikėliais
-
Šventiniai sūrio vėrinukai
-
Naminis lavašas
-
Suši su lašiša ir paprikomis
-
Skani užkandėlė su kepenine dešra
-
Žaismingi seniai besmegeniai
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Sūrio lazdelės
-
Varškės kamuolėliai
-
Obuoliai su varške
-
Vėrinukai
-
Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis
-
Krevetės su pomidorais
-
Sūrio lazdelės
-
Gėlytės
-
Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
Dešrelės "Mumijos"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Dešrelės
- Tešla, sloksniuota
- Kečupas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sluoksniuotą tešlą supjaustome juostelėmis ir jomis apvyniojame dešreles. Kepame orkaitėje, kol tešla apskrus. Iškepusias dešreles tešloje sudedame į lėkštę ir su pasirinktu padažu (gali būti kečupas) padarome akeles. Vietoje padažo galime panaudoti po pipirą.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...