
Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
šiek tiek | varškė | |
125 gramai | cukraus pudra | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
125 gramai | jogurtas (su persikų gabaliukais, bet gali būti ir paprastas) | |
175 gramai | sūris (Filadelfijos) | |
1 pakelis | varškė (pertrinta per sietą) | |
Pagrindui: | ||
120 gramų | sausainiai | |
50 gramų | sviestas | |
Viršui: | ||
1 pakelis | želė | |
250 gramų | braškės | |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sausainius kuo smulkiau sutrupinti arba sumalti ir kruopščiai sumaišyti su tirpintu sviestu. Masę sudėti ant kepimo formos (turėjau 22 cm skersmens).
2.
Varškę, jogurtą ir Filadelfijos sūrį maišytuvu sumaišyti, sudėti cukraus pudrą ir vėl gerai išmaišyti. Tada atsargiai supilti išplaktą kiaušinį ir vėl išmaišti viską.
3.
Orkaitę įkaitinti iki 140 - 150 °C temp. Ant sausainių masės paskirstyti varškės masę ir kepti nurodytoje temp. apie valandą laiko. Palikti pyragą atvėsti.
4.
Pagaminti želė pagal instrukciją, tik darant, dar pridėti 2 šaukštus cukraus. Atvėsusią želė pilti ant pyrago viršaus, sudėti braškių puseles ir padėti į šaldytuvą sustingti.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nekeptas varškės tortas
-
Juodasis tinginys
-
Biskvitiniai pyragaičiai su sufle
-
Gaivus varškės desertas
-
Želė drebučiai apelsine
-
Kaimiški ledai
-
Vyšnių želė
-
Kalėdiniai grybukai
-
Varškės sūris su žele
-
Rūtos bananas su šokoladu ir jogurtu
-
Jogurto ledai
-
Citrinų šerbetas
-
Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
-
Mango pudingas
-
Bananai šokolade
-
Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
-
Tinginėlis
-
Saldus užkandis
-
Aguonų sūris su razinomis
-
Braškių svajonė
Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
- Varškė
-
Cukraus pudra,
125 gramai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Jogurtas, su persikų gabaliukais, bet gali būti ir paprastas,
125 gramai -
Sūris, Filadelfijos,
175 gramai -
Varškė, pertrinta per sietą,
1 pakelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sausainiai,
120 gramų -
Sviestas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Želė,
1 pakelis -
Braškės,
250 gramų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sausainius kuo smulkiau sutrupinti arba sumalti ir kruopščiai sumaišyti su tirpintu sviestu. Masę sudėti ant kepimo formos (turėjau 22 cm skersmens).
Varškę, jogurtą ir Filadelfijos sūrį maišytuvu sumaišyti, sudėti cukraus pudrą ir vėl gerai išmaišyti. Tada atsargiai supilti išplaktą kiaušinį ir vėl išmaišti viską.
Orkaitę įkaitinti iki 140 - 150 °C temp. Ant sausainių masės paskirstyti varškės masę ir kepti nurodytoje temp. apie valandą laiko. Palikti pyragą atvėsti.
Pagaminti želė pagal instrukciją, tik darant, dar pridėti 2 šaukštus cukraus. Atvėsusią želė pilti ant pyrago viršaus, sudėti braškių puseles ir padėti į šaldytuvą sustingti.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
-
Daiva
2015-06-11 10:59
Yra POKELIS 250 gramu, yra POKELIS 500 gramu. kiekvienas POKELIS turi skirtingai gramu!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...