Daržovių užkepėlė su vištiena
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
550 gramų | bulvių (virtos) |
250 gramų | pievagrybiai (smulkinti) |
250 gramų | marinuoti grybai |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% |
200 gramų | pomidorai |
200 gramų | svogūnai |
200 gramų | vištienos filė |
125 gramai | šparaginės pupelės |
100 gramų | sūris |
100 gramų | aliejaus |
50 gramų | konservuoti kukurūzai |
10 gramų | prieskoniai |
10 gramų | petražolės (džiovintos) |
5 gramai | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Pakepiname svogūnus aliejuje, kol gražiai pagels.
2.
Vištienos filė taip pat pakepiname, pabarstome druska ir pipirais.
3.
Ant kepimo indo dugno dedame virtas bulves ir pabarstome prieskoniais. Ant viršaus sudedame kepintus svogūnus, šparagines pupeles, kepintą vištieną, kukurūzus, pievagrybius, marinuotus grybus, kubeliais pjaustytus pomidorus ir pabarstome pipirais bei džiovintomis petražolėmis.
4.
Viską užpilame grietinėle ir kepame 170 laipsnių temperatūroje 15 - 20 minučių.
5.
Prieš baigiant kepti pabarstome fermentiniu sūriu, kad jis gražiai viską užlydytų. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ukrainietiškas mėsos apkepas
- Makaronų apkepas su pievagrybiais
- Kalakutienos pyragas
- Lazanija su sūriu ir kiauliena
- Mėsos apkepėlė
- Vištienos ir moliūgų apkepėlė
- Vištienos apkepas su obuoliais
- Daržovių ir mėsos apkepas
- Griežčių apkepas su mėsa
- Vištienos pyragas
- Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
- Bulvių apkepas
- Grikinis vištienos „Zuikis“ su violetiniu svogūnu
- Malta mėsa tešloje
- Sluoksniuotas apkepas
- Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
- Jautienos ir bulvių apkepas
- Bulvių ir cukinijų pyragas
- Mėsos pynutės
- Garfildo lazanija
Daržovių užkepėlė su vištiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Bulvės, virtos,
550 gramų -
Pievagrybiai, smulkinti,
250 gramų -
Marinuoti grybai,
250 gramų -
Grietinėlė, 35%,
250 mililitrų -
Pomidorai,
200 gramų -
Svogūnai,
200 gramų -
Vištienos filė,
200 gramų -
Šparaginės pupelės,
125 gramai -
Sūris,
100 gramų -
Aliejus,
100 gramų -
Konservuoti kukurūzai,
50 gramų -
Prieskoniai,
10 gramų -
Petražolės, džiovintos,
10 gramų -
Juodieji pipirai,
5 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pakepiname svogūnus aliejuje, kol gražiai pagels.
Vištienos filė taip pat pakepiname, pabarstome druska ir pipirais.
Ant kepimo indo dugno dedame virtas bulves ir pabarstome prieskoniais. Ant viršaus sudedame kepintus svogūnus, šparagines pupeles, kepintą vištieną, kukurūzus, pievagrybius, marinuotus grybus, kubeliais pjaustytus pomidorus ir pabarstome pipirais bei džiovintomis petražolėmis.
Viską užpilame grietinėle ir kepame 170 laipsnių temperatūroje 15 - 20 minučių.
Prieš baigiant kepti pabarstome fermentiniu sūriu, kad jis gražiai viską užlydytų. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...