
Daržovių troškinys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų | kiaulienos nugarinė | |
300 gramų | moliūgai | |
200 mililitrų | vanduo | |
2 vienetai | morkos | |
30 gramų | sviestas | |
5 saujos | šparaginės pupelės | |
1 saujelė | džiovintas raudonėlis | |
2 skiltelės | česnakas | |
2 žiupsneliai | pipirai | |
3 žiupsneliai | druska | |
Papuošimui: | ||
1 vienetas | moliūgų žiedų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Nugarinę pjaustau juostelėmis, skaninu pipirais, druska, česnaku ir apkepu.
2.
Pilu į troškinimo indą, dedu pjaustytas pupeles, tarkuoju morkas, pilu vandenį ir troškinu apie 15 minučių.
3.
Vėliau dedu sviestą, kubeliais pjaustytą moliūgą ir troškinu dar 5 minutes.
4.
Puošiu moliūgo žiedu ir raudonėlio lapeliais. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Triušienos troškinys
-
Sotusis lauko troškinys greitai
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Troškinys žarijose
-
Avienos šutinys su pupomis
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Kiškis puodelyje
-
Jautiena su ryžiais
-
Meksikietiškas troškinys
-
Troškinta kiauliena
-
Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
-
Tėčio kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Vištiena su ryžiais
-
Troškinta kiauliena su razinomis
-
Tikro dzūko pietūs
-
Vištiena "afigiena"
-
Indiška vištiena visai šeimai
-
Naminis jautienos troškinys
-
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
Daržovių troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kiaulienos nugarinė,
300 gramų -
Moliūgai,
300 gramų -
Vanduo,
200 mililitrų -
Morkos,
2 vienetai -
Sviestas,
30 gramų -
Šparaginės pupelės,
5 saujos -
Džiovintas raudonėlis,
1 saujelė -
Česnakas,
2 skiltelės -
Pipirai,
2 žiupsneliai -
Druska,
3 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Moliūgų žiedai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Rima
Gaminimo eiga:
Nugarinę pjaustau juostelėmis, skaninu pipirais, druska, česnaku ir apkepu.
Pilu į troškinimo indą, dedu pjaustytas pupeles, tarkuoju morkas, pilu vandenį ir troškinu apie 15 minučių.
Vėliau dedu sviestą, kubeliais pjaustytą moliūgą ir troškinu dar 5 minutes.
Puošiu moliūgo žiedu ir raudonėlio lapeliais. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...