Supjaustykite kubeliais bulves ir sudėkite virti į verdantį vandenį. Įkaitinkite aliejų ir sudėkite apkepti susmulkintus svogūnus. Pakepintus svogūnus taip pat sudėkite į verdantį vandenį kartu su bulvėmis. Virkite tol, kol bulvės suminkštės. Baigiant virti supilkite pupeles, pagardinkite druska, žalumynais. Kol verda sriuba pieniškas dešreles keliose vietose įpjaukite skersai, žiupsnelį aitriųjų paprikų sumaišykite su šlakeliu aliejaus. Padažu ištepkite skersai įpjaustytas dešreles, jas sudėkite ant folijos ir 4-5 min. pakepkite gerai įkaitintoje orkaitėje. Išpilstykite sriubą į lėkštutes, kiekvienai porcijai įdėkite po pakepintą dešrelę.
Skanaus!

Daržovių sriuba su dešrelėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | dešrelės (pieniškos) |
1 skardinė | pupelės (konservuotos, raudonos) |
2 vienetai | bulvių (didelės) |
2 vienetai | svogūnai (vidutinio dydžio) |
1200 mililitrų | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | paprika (aitrioji, milteliai) |
šiek tiek | svogūnų laiškai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Soti žuvienė
-
Grybų sriuba su duona
-
Daržovių sriuba
-
Žalumynų ir sūrio sriuba
-
Šviežių kopūstų sriuba
-
Sriubytė su ryžiais ir vištiena
-
Tailandietiška vištienos ir makaronų sriuba
-
Sriuba „Minestrone“
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Lietuviška kopūstienė
-
Gardi dešros sriuba
-
Asiūklio ūglių sriuba
-
Sriuba su makaronais
-
Miško grybų ir burokėlių sriuba
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Špinatų sriuba su sūriu
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Prancūziška žirnienė
-
Skani burokėlių sriuba
-
Šamienė
Daržovių sriuba su dešrelėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Dešrelės, pieniškos,
4 vienetai -
Pupelės, konservuotos, raudonos,
1 skardinė -
Bulvės, didelės,
2 vienetai -
Svogūnai, vidutinio dydžio,
2 vienetai -
Vanduo,
1200 mililitrų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Krapai
- Paprika, aitrioji, milteliai
- Svogūnų laiškai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustykite kubeliais bulves ir sudėkite virti į verdantį vandenį. Įkaitinkite aliejų ir sudėkite apkepti susmulkintus svogūnus. Pakepintus svogūnus taip pat sudėkite į verdantį vandenį kartu su bulvėmis. Virkite tol, kol bulvės suminkštės. Baigiant virti supilkite pupeles, pagardinkite druska, žalumynais. Kol verda sriuba pieniškas dešreles keliose vietose įpjaukite skersai, žiupsnelį aitriųjų paprikų sumaišykite su šlakeliu aliejaus. Padažu ištepkite skersai įpjaustytas dešreles, jas sudėkite ant folijos ir 4-5 min. pakepkite gerai įkaitintoje orkaitėje. Išpilstykite sriubą į lėkštutes, kiekvienai porcijai įdėkite po pakepintą dešrelę.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...