
Daržovių pyragėliai
INGREDIENTAI:
500 gramų | kvietiniai miltai (tešlai) |
5 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | muskatas (riešutų) |
šiek tiek | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | alyvuogių aliejaus |
50 gramų | svogūnai (laiškai (Įdarui)) |
50 gramų | poras |
50 gramų | pupelės |
50 gramų | morkos |
50 gramų | kopūstai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešlą pasidarome tokią kaip koldūnų, tik žymiai ploniau kočiojame ir didesnio skersmens darome pyragėlius. Visas daržoves išvirti, sumalti, sumaišyti su prieskoniais ir įkimšti pyragėlius. Užlankstome galus (aš šiuo atveju visada naudoju šakutę). Skrudintuvėje pyragėlius reikia kepti apie 2 - 3 minutes. Keptuvėje kiek ilgiau - apie 5 minutes ir vis apverčiant, kad abi pusės gražiai aprustų. Valgome su grietine dar karštus. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vamzdeliai su avietėmis
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške, špinatais ir pomidorais
-
Marmurinis kavos keksas
-
Draugystės pyragas su varške ir obuoliais
-
Pyragas "Balta-juoda"
-
Šokoladiniai cukinijų keksiukai
-
Vyniotinis su varške
-
Tortas su varškės kremu
-
Kreminis tortas su vyšniomis
-
Arbatinės bandelės
-
Pyragėliai su slyvomis
-
Obuolių pyragas
-
Bandelės su varške
-
Pyragas su razinomis
-
Avižinės bandelės
-
"Šarlotė" su obuoliais ir apelsininių užpilų
-
Arbatiniai sausainiai
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Obuolių-rabarbarų pyragas
Daržovių pyragėliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai, tešlai,
500 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai - Muskatas, riešutų
- Druska
-
Alyvuogių aliejus,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Svogūnai, laiškai (Įdarui),
50 gramų -
Poras,
50 gramų -
Pupelės,
50 gramų -
Morkos,
50 gramų -
Kopūstai,
50 gramų - Juodieji pipirai
-
Česnakas,
2 skiltelės - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlą pasidarome tokią kaip koldūnų, tik žymiai ploniau kočiojame ir didesnio skersmens darome pyragėlius. Visas daržoves išvirti, sumalti, sumaišyti su prieskoniais ir įkimšti pyragėlius. Užlankstome galus (aš šiuo atveju visada naudoju šakutę). Skrudintuvėje pyragėlius reikia kepti apie 2 - 3 minutes. Keptuvėje kiek ilgiau - apie 5 minutes ir vis apverčiant, kad abi pusės gražiai aprustų. Valgome su grietine dar karštus. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...