Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | daikonas ((baltasis ridikas)) |
5 vienetai | morkos |
8 vienetai | pomidorai ( (vyšniniai)) |
1 skardinė | alyvuogių ( be kauliukų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Daikoną nuplauti, nuskusti bulvių skustukų. Tuo pačių skustukų supjaustyti plonais griežinėliais ir užmirkyti šaltam vandenį. Iš morkų išpjauti konkorežius, iš pomidoriukų tulpes. Daikono gieržinelius sudėti juostele vienas ant koto ir susukti gėlę, įsmeigti dantų krapštukais. Kiekvieną gėlę įsmeigti ant medinio iešmelio ir pastatyti į vazelę. Ir užkanda ir stalo puošmena.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Silkės užtepėlė
- Vėrinukai su kumpiu
- Įdaryti pomidorai
- Užkanda "Braškės"
- Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
- Grybų užtepelė
- Baklažanų suktinukai
- Maltinukai drebučiuose
- Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
- Šventinis lavašo vyniotinis
- Suši
- Skanūs sumuštiniai
- Tortilijos su krabų lazdelėmis
- Žuvies vyniotinis drebučiuose
- Gardžios duonos lazdelės
- Vorų užkandėlė
- Kiaušininė užkandėlė
- Baltoji trobelė
- Žuvis tešloje
- Terrine kalakutienos ir vištienos
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Daikonas , (baltasis ridikas),
1 vienetas -
Morkos,
5 vienetai -
Pomidorai, (vyšniniai),
8 vienetai -
Alyvuogės, be kauliukų,
1 skardinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Daikoną nuplauti, nuskusti bulvių skustukų. Tuo pačių skustukų supjaustyti plonais griežinėliais ir užmirkyti šaltam vandenį. Iš morkų išpjauti konkorežius, iš pomidoriukų tulpes. Daikono gieržinelius sudėti juostele vienas ant koto ir susukti gėlę, įsmeigti dantų krapštukais. Kiekvieną gėlę įsmeigti ant medinio iešmelio ir pastatyti į vazelę. Ir užkanda ir stalo puošmena.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...