Daržovių - kiaulienos guliašas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | kiauliena (liesa) |
4 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | cukinija |
4 vienetai | pomidorai |
100 gramų | pomidorų padažas |
50 gramų | grietinė |
1 pakelis | sultinys (daržovių) |
50 gramų | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | prieskoniai (kiaulienai) |
1 valgomasis šaukštas | druska |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
šiek tiek | žalumynų ((petražolės, krapai, bazilikai, salierai)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Smulkintą mėsą ištrinti prieskoniais su druska ir palaikyti bent valandą. Tada apkepti ant aliejaus, pabaigoje apiberti džiuvėsiais ir dar apkepti. Išimti iš keptuvės.
2.
Ant aliejaus apkepti smulkintas kubeliais daržoves kartu su žalumynais.
3.
Suversti mėsą, bei tyrę, pagamintą iš pomidorų padažo, grietinės, 80 g. vandens, kuriame ištirpintas daržovių sultinys. Išmaišyti.
4.
Uždengus maišant troškinti, kol mėsa tampa minkšta.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinys čenachinėse
- Vištienos krūtinėlė
- Vyne troškintas triušis
- Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
- Troškinti veršienos šonkauliai
- Šernienos troškinys
- Meksikietiškas troškinys
- Veršienos troškinys su daržovėmis
- Troškinukas žiemai
- Faršu įdarytos paprikos
- Veršienos troškinys drebučiuose
- Troškinta mėsa
- Troškinta jautiena su paprika
- Troškinta briediena
- Kiaulienos guliašas
- Kepta marinuota veršiena
- Paelja
- Amerikietiškai pagaminta mėsa
- Studentiškas troškinys su dešrelėmis
- Vištiena troškinta daržovėse
Daržovių - kiaulienos guliašas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena, liesa,
1 kilogramas -
Svogūnai,
4 vienetai -
Cukinija,
1 vienetas -
Pomidorai,
4 vienetai -
Pomidorų padažas,
100 gramų -
Grietinė,
50 gramų -
Sultinys, daržovių,
1 pakelis -
Aliejus,
50 gramų -
Prieskoniai, kiaulienai,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai - Žalumynai, (petražolės, krapai, bazilikai, salierai)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkintą mėsą ištrinti prieskoniais su druska ir palaikyti bent valandą. Tada apkepti ant aliejaus, pabaigoje apiberti džiuvėsiais ir dar apkepti. Išimti iš keptuvės.
Ant aliejaus apkepti smulkintas kubeliais daržoves kartu su žalumynais.
Suversti mėsą, bei tyrę, pagamintą iš pomidorų padažo, grietinės, 80 g. vandens, kuriame ištirpintas daržovių sultinys. Išmaišyti.
Uždengus maišant troškinti, kol mėsa tampa minkšta.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...