Daržovių ir kepenėlių blynai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų | kepenėlės (geriausia triušienos, bet tiks ir kitokios) |
1 vienetas | morkos (vidutinės) |
1 vienetas | svogūnai (vidutinio dydž.) |
1 vienetas | bulvių (stambios) |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | jogurtas (natūralus, mažas indelis) |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | svogūnai |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
kepenėles keletą valandų pamirkykite piene, jas nusausinkite. Jas sumalkite mėsmale. Sudėkite stambiai sutarkuotą bulvę, morką, svieste pakepintą svogūną. Tada įmuškite kiaušinį, įdėkite jogurtą, pagal skonį įberkite prieskonių ir druskos. Blynelius kepkite gerai įkaitintame aliejuje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jogurtiniai blyneliai su bananais
- Avižinių dribsnių blynai
- Vištienos blyneliai
- Blynai su obuoliais ir avižiniais dribsniais
- Kvietinių miltų blynai
- Morkų blyneliai
- Bananiniai blynai
- Blynų tortas mažiesiems
- Saldžiųjų bulvių blyneliai su rūkyta ZIGMO lašišos file
- Pusrytiniai blyneliai
- Makaroninis su krabais
- Šokoladiniai blynai
- Bulviniai blynai su grybais
- Sorų blynai
- Blynai su obuoliais
- Avižinių dribsnių blyneliai
- Moliūgų blynai
- Moliūgų kotletukai
- Bananiniai blyneliai
- Špinatinis blynų tortas su varške
Daržovių ir kepenėlių blynai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kepenėlės, geriausia triušienos, bet tiks ir kitokios,
250 gramų -
Morkos, vidutinės,
1 vienetas -
Svogūnai, vidutinio dydž.,
1 vienetas -
Bulvės, stambios,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Jogurtas, natūralus, mažas indelis,
1 vienetas - Druska
-
Svogūnai,
1 valgomasis šaukštas - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
kepenėles keletą valandų pamirkykite piene, jas nusausinkite. Jas sumalkite mėsmale. Sudėkite stambiai sutarkuotą bulvę, morką, svieste pakepintą svogūną. Tada įmuškite kiaušinį, įdėkite jogurtą, pagal skonį įberkite prieskonių ir druskos. Blynelius kepkite gerai įkaitintame aliejuje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...