Drebučiams:
2 morkos
0.5 saliero
2 petražolių šaknys
1 poras
truputis karamelės
druskos
cukraus
1 citrinos sultys
želatinos
Iš prieskoninių daržovių išverdamas skaidrus sultinys. Įdėjus karamelės (deginto cikraus), gaunama graži spalva. Paskaninama druska, cukrumi, citrinos sultimis, įpilama išbrinkintos bei išmirkytos želatinos (2 stiklinėms imama 15-20 g želatinos).
Atskirai išvirti morka, poras, salieras bei žirneliai išdėliojami plokščiame pusdubenyje ir užpilami pradedančiu stingti sultiniu. Labai gražiai tarp daržovių atrodoa apelsinų bei citrinų griežinėliai, tinka bananai, ananasai. Daržovės drebučiuose laikomos šaldytuve ar įaltoje patalpoje.
Daržovės drebučiuose
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | poras |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | morkos |
1 stiklinė | žirniai (konservuoti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Suši
- Rūkytas lynas
- Perverti sumuštinukai švediškam stalui
- Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
- Kamuoliukai su slyvomis
- Kiaušiniai, įdaryti šprotais
- Apelsinai su ridikėliais
- Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
- Lašiša įdaryti kiaušiniai
- Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
- Krabų lazdelių ruletai
- Įdaryti vištiena pomidorai
- Sumuštiniai su krevetėmis
- Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
- Džiovinti kopūstai
- Sūrio užkandis prie vyno
- Baklažanų suktinukai su šonine
- Įdaryti obuoliai
- Austrės su lietuviškais obuoliais
- Ypatingieji kiaušinukai
Daržovės drebučiuose
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Poras,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Žirniai, konservuoti,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Drebučiams:
2 morkos
0.5 saliero
2 petražolių šaknys
1 poras
truputis karamelės
druskos
cukraus
1 citrinos sultys
želatinos
Iš prieskoninių daržovių išverdamas skaidrus sultinys. Įdėjus karamelės (deginto cikraus), gaunama graži spalva. Paskaninama druska, cukrumi, citrinos sultimis, įpilama išbrinkintos bei išmirkytos želatinos (2 stiklinėms imama 15-20 g želatinos).
Atskirai išvirti morka, poras, salieras bei žirneliai išdėliojami plokščiame pusdubenyje ir užpilami pradedančiu stingti sultiniu. Labai gražiai tarp daržovių atrodoa apelsinų bei citrinų griežinėliai, tinka bananai, ananasai. Daržovės drebučiuose laikomos šaldytuve ar įaltoje patalpoje.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...