Daniškos bandelės
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
50 gramų mielės
1 stiklinė vanduo (siltas 37 laispnių)
125 gramai sviestas
3 stiklinės vanduo (siltas 37 laispnių)
2 vienetai kiaušiniai
0.5 arbatinio šaukštelio druska
2 arbatiniai šaukšteliai cukrus
1 kilogramas kvietiniai miltai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Į indą sutrupiname mieles, supilame šiltą vandenį, pamaišome. Supilame ištirpintą sviestą, suberiame cukrų ir druską, supilame šaltą vandenį ir viską maišome tol, kol cukrus ir druska ištirps. Įmušame kiaušinį. Suberiame miltus. Iškočiojame ir dedame į indą. Kildinam 30 min. Iš iškildintos tešlos padarome vienodo dydžio bandeles ir kildiname dar 15 min. Po to aptepame plaktu kiaušiniu ir dedame į įkaitintą iki 220 laipsnių orkaitę 15 min.

Populiariausi receptai šią savaitę

Daniškos bandelės

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į indą sutrupiname mieles, supilame šiltą vandenį, pamaišome. Supilame ištirpintą sviestą, suberiame cukrų ir druską, supilame šaltą vandenį ir viską maišome tol, kol cukrus ir druska ištirps. Įmušame kiaušinį. Suberiame miltus. Iškočiojame ir dedame į indą. Kildinam 30 min. Iš iškildintos tešlos padarome vienodo dydžio bandeles ir kildiname dar 15 min. Po to aptepame plaktu kiaušiniu ir dedame į įkaitintą iki 220 laipsnių orkaitę 15 min.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų