Daniški lydekos piršteliai
INGREDIENTAI:
300 gramų | jūros lydeka (filė) |
šiek tiek | druska (himalajų) |
2 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
100 gramų | sviestas |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvies filė supjaustome juostelėmis. Juos merkiame į išplakta, su druska ir prieskoniais, kiaušinį. Apvoliojame miltuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Puode ištirpiname sviesta, įdedame grietinę, išmaišome ir sudedame lydekos pirštelius vienu sluoksiu. Patušinam 30 sekundžių kiekvieną pusę. Tiekiame su bulvių koše. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Menkės apkepas su grybais
- Rūkytas kalakutas
- Spaghetti
- Lazanija su moliūgais
- Vištienos kotletai su grybais
- Įdarytos paprikos
- Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
- Kepta lydeka
- Žuvis tešloje
- Makaronai su migdolais, sūriu ir žolelėmis
- Vištos blauzdelės
- Varškės apkepėlis
- Kepta lašiša su medaus marinatu
- Šamažuvės filė
- Menkės kukuliai
- Balandėliai pagal Viką
- Folijoje kepta skumbrė
- Kepsniai su sūriu
- Troškinta vištiena
- Kaimiški sojos muštinukai
Daniški lydekos piršteliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Jūros lydeka, filė,
300 gramų - Druska, himalajų
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
100 gramų -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė supjaustome juostelėmis. Juos merkiame į išplakta, su druska ir prieskoniais, kiaušinį. Apvoliojame miltuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Puode ištirpiname sviesta, įdedame grietinę, išmaišome ir sudedame lydekos pirštelius vienu sluoksiu. Patušinam 30 sekundžių kiekvieną pusę. Tiekiame su bulvių koše. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...