Daniški lydekos piršteliai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
300 gramų jūros lydeka (filė)
šiek tiek druska (himalajų)
2 vienetai kiaušiniai
4 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
100 gramų sviestas
4 valgomieji šaukštai grietinė
šiek tiek aliejaus (kepimui)
šiek tiek prieskoniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvies filė supjaustome juostelėmis. Juos merkiame į išplakta, su druska ir prieskoniais, kiaušinį. Apvoliojame miltuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Puode ištirpiname sviesta, įdedame grietinę, išmaišome ir sudedame lydekos pirštelius vienu sluoksiu. Patušinam 30 sekundžių kiekvieną pusę. Tiekiame su bulvių koše. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Daniški lydekos piršteliai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Žuvies filė supjaustome juostelėmis. Juos merkiame į išplakta, su druska ir prieskoniais, kiaušinį. Apvoliojame miltuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Puode ištirpiname sviesta, įdedame grietinę, išmaišome ir sudedame lydekos pirštelius vienu sluoksiu. Patušinam 30 sekundžių kiekvieną pusę. Tiekiame su bulvių koše. Skanaus!

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų