Mieles sutrupinti į indą. Pieną pašildyti ir sumaišyti su mielėmis. Ištirpinti sviestą ir pipilti į pieną, berti cukrų ir druską, dėti trynį. Išmaišyti. Įberti pusę miltų, įdėti pomidorų pastos, išmaišyti, suberti likusius miltus ir išminkyt tešlą. Palaikyti šiltai 30 min. kad tešla iškiltų.
Dešreles perpjaunam per pusę, iš tešlos padarome juosteles ir jomis apvyniojame dešreles. Jas patepame išplaktu baltymu (įdejau į baltymą prieskonių) ir kepame 200 - 220 laipsnių orkaiteje 15 min. Valgom su pomidorų padažu ir garstyčiomis.

Daniški dešrelių rageliai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | miltai (kvietiniai) |
35 gramai | mielės |
50 gramų | margarinas |
1 stiklinė | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų pasta |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
8 vienetai | dešrelės (hotdoginės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Papajaus pyragėliai
-
Vaniliniai keksiukai
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Spurgos
-
Avietiniai keksiukai
-
Keksiukai su persikais
-
Šventiniai žaliukai
-
Kibinai su kiauliena ir pievagrybiais
-
Pusryčių keksiukai
-
Raugintų kopūstų bandelės
-
Tartaletės su vaisiais
-
Spurgos
-
Paplotėliai su bananais
-
Kriziniai keksiukai
-
Skaniosios bandelės su mėsa
-
Sluoksniuotos tešlos rageliai
-
Meduoliukai
-
Bulvių pyragėliai su grybais
Daniški dešrelių rageliai
Komentarai:
409
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Miltai, kvietiniai,
400 gramų -
Mielės,
35 gramai -
Margarinas,
50 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Pomidorų pasta,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Dešrelės, hotdoginės,
8 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles sutrupinti į indą. Pieną pašildyti ir sumaišyti su mielėmis. Ištirpinti sviestą ir pipilti į pieną, berti cukrų ir druską, dėti trynį. Išmaišyti. Įberti pusę miltų, įdėti pomidorų pastos, išmaišyti, suberti likusius miltus ir išminkyt tešlą. Palaikyti šiltai 30 min. kad tešla iškiltų.
Dešreles perpjaunam per pusę, iš tešlos padarome juosteles ir jomis apvyniojame dešreles. Jas patepame išplaktu baltymu (įdejau į baltymą prieskonių) ir kepame 200 - 220 laipsnių orkaiteje 15 min. Valgom su pomidorų padažu ir garstyčiomis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...