Daniška bagetė
INGREDIENTAI:
2 vienetai | batonas (prancūziškas) |
100 gramų | sviestas (sūdytas) |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
4 skiltelės | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svietą ištriname su išspaustu česnaku, petražolėmis ir grietine. Bagetėje padarome įpjovimus per visą ilgį kas 4 cm. Įpjauname daugiau nei pusę per jos storį. Į kiekvieną įpjovą dedame po gabaliuką žalumynų sviesto. Dedame į orkaitę kokias 5 min. skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
- Migdolinės pelytės
- Pikantiškos sraigės
- Kepti svogūno žiedai
- Pikantiškos morkytės
- Silkių užkandėlė su kiviais
- Ant žarijų keptos vištų širdelės
- Arvydo kepintos cukinijos
- Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
- Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
- Daržovių užkandėlė
- Vyniotinis iš faršo ir sūrio
- Karaimų kibinai
- Omletas
- Silkė su plakta grietine
- Silkė su obuoliais ar pomidorais
- Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
- Sūrio kremu įdaryta paprika
- Šaltiena
- Vėrinukai
- Kamuoliukai su slyvomis
Daniška bagetė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Batonas, prancūziškas,
2 vienetai -
Sviestas, sūdytas,
100 gramų -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas,
4 skiltelės -
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svietą ištriname su išspaustu česnaku, petražolėmis ir grietine. Bagetėje padarome įpjovimus per visą ilgį kas 4 cm. Įpjauname daugiau nei pusę per jos storį. Į kiekvieną įpjovą dedame po gabaliuką žalumynų sviesto. Dedame į orkaitę kokias 5 min. skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...