Cukinijų tortas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | cukinija |
1 vienetas | pomidorai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai (didelis) |
1 skiltelė | česnakas |
5 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 žiupsnelis | pipirai (juodieji) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | prieskoninės žolelės (Provanso) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Cukiniją sutarkuojame, įmušame kiaušinį, barstome prieskonių ir dedame keletą šaukštų miltų. Kepame norimo dydžio blynus.
2.
Morką sutarkuojame, svogūną smulkiai supjaustome ir apkepiname iki auksinės spalvos. Paskui dedame porą šaukštų majonezo ir prieskonių.
Formuojame gražų tortuką, ant viršaus apdėliojame pomidoro griežinėliais.
Skanaus.
Formuojame gražų tortuką, ant viršaus apdėliojame pomidoro griežinėliais.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šoninės ir svogūnų pyragas
- Bulvių patiekalas
- Suflė su žirneliais
- Varškės ir morkų apkepas
- Cukinijos apkepas su ryžiais
- Kopūstų tortas
- Lazanija su moliūgais
- Daržovių ir bulvių apkepas
- Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
- Cikorijų apkepas su mėsa
- Faršo apkepas su daržovėmis
- Apkepas su sūriu ir brokoliais
- Kopūstų apkepas
- Gelteklių apkepas su grybais
- Moliūgų apkepas
- Pikantiškas sūrio plokštainis
- Sojų apkepas su daržovėmis
- Bulvių apkepas su svogūnais
- Skumbrės apkepas su svogūnais
- Žiedinių kopūstų apkepas
Cukinijų tortas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Cukinija,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai, didelis,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė -
Majonezas,
5 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pipirai, juodieji,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskoninės žolelės, Provanso,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukiniją sutarkuojame, įmušame kiaušinį, barstome prieskonių ir dedame keletą šaukštų miltų. Kepame norimo dydžio blynus.
Morką sutarkuojame, svogūną smulkiai supjaustome ir apkepiname iki auksinės spalvos. Paskui dedame porą šaukštų majonezo ir prieskonių.
Formuojame gražų tortuką, ant viršaus apdėliojame pomidoro griežinėliais.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...