Cukiniją supjaustyti labai plonais griežinėliais (naudoti bulvių skustuką). Cukinijų griežinėlius, gražgarstes ir sūrį sudėti į dubenį. Pilti alyvuogių aliejaus, citrinos sulčių ir pagardinti salotas druska bei pipirais.
Skanaus.
Cukinijų salotos su parmezanu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 valgomasis šaukštas | cukinija (jauna) |
2 saujos | gražgarstės |
šiek tiek | druska (jūros) |
šiek tiek | pipirai (šviežiai malti) |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | sūris (parmezano, tarkuotas) |
1.5 valgomojo šaukšto | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Raudongūžių kopūstų salotos
- Salotos su menkėmis ir avokadais
- Bulvių salotos su svogūnais
- Raugintų kopūstų salotos
- Valentino salotos
- Margaritos burokėlių salotos
- Kopūstų ir pomidorų mišrainė
- Kalmarų ir graikinių riešutų salotos
- Morkos ir ridikėlių salotos
- Gaivios vasaros salotos
- Vaisių salotos
- Burokėlių salotos su kriaušėmis
- Gaivios salotas su sūriu
- Raktažolių salotos
- Klasikinės graikiškos salotos
- Ropinės salotos
- Salotos „Jūros troškinys“
- Salotos su brokoliais, vynuogėmis ir kumpiu
- Pavasariškos salotos
- Kiaulpienių lapų salotos
Cukinijų salotos su parmezanu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Cukinija, jauna,
1 valgomasis šaukštas -
Gražgarstės,
2 saujos - Druska, jūros
- Pipirai, šviežiai malti
-
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Sūris, parmezano, tarkuotas,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
1.5 valgomojo šaukšto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukiniją supjaustyti labai plonais griežinėliais (naudoti bulvių skustuką). Cukinijų griežinėlius, gražgarstes ir sūrį sudėti į dubenį. Pilti alyvuogių aliejaus, citrinos sulčių ir pagardinti salotas druska bei pipirais.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (4)
-
ilona
2015-12-27 10:09
Reikės pasidaryti naujų metų sutikimo šventės proga, manau turėtų tikt prie keptos žasytės ir antytės.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...