
Cukinijų blyneliai su sūriu ir žalumynais
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
600 gramų | cukinija |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
70 gramų | sūris |
5 valgomieji šaukštai | miltai |
1 sauja | petražolės |
1 sauja | krapai |
2 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | bazilikas |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Cukinijas sutarkuojame burokine tarka. Nuspaudžiame skystį, jei jo labai daug.
2.
Pilame išplaktus kiaušinius, dedame susmulkintus krapus, petražoles, smulkia tarka sutarkuotą svogūną, česnakus ir sūrį, beriame miltus, druskos, pipirų, bazilikų. Viską gerai išmaišome iki vientisos masės. Turi būti vidutinio tirštumo tešla.
3.
Paliekame brinkti tešlą bent 10 minučių.
4.
Kepame blynelius keptuvėje ant aliejaus/sviesto mišinio apie 5 minutes iš abiejų pusių, kol apskrunda.
5.
Patiekiame su grietine arba natūraliu graikišku jogurtu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynai su grūdėta varške
-
Cukinijų blyneliai
-
Grikių blynai
-
Avižinių dribsnių blyneliai
-
Sorų blynai
-
Blynai su kriaušėmis (be riebalų)
-
Blyneliai su razinomis
-
Slyvų blyneliai su mėtų padažu
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Bananiniai blynai
-
Kepta lašiša tešloje
-
Manų kruopų blynai su obuoliais ir razinomis
-
Miltiniai blynais su cukinija
-
Blynų tortukas
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Burokėlių ir bulvių blynai
-
„Saulytė“
-
Blynai su grybais
-
Blyneliai su baklažanais
-
Morkų blyneliai
Cukinijų blyneliai su sūriu ir žalumynais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Cukinija,
600 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris,
70 gramų -
Miltai,
5 valgomieji šaukštai -
Petražolės,
1 sauja -
Krapai,
1 sauja -
Česnakas,
2 skiltelės -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Bazilikas,
1 arbatinis šaukštelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukinijas sutarkuojame burokine tarka. Nuspaudžiame skystį, jei jo labai daug.
Pilame išplaktus kiaušinius, dedame susmulkintus krapus, petražoles, smulkia tarka sutarkuotą svogūną, česnakus ir sūrį, beriame miltus, druskos, pipirų, bazilikų. Viską gerai išmaišome iki vientisos masės. Turi būti vidutinio tirštumo tešla.
Paliekame brinkti tešlą bent 10 minučių.
Kepame blynelius keptuvėje ant aliejaus/sviesto mišinio apie 5 minutes iš abiejų pusių, kol apskrunda.
Patiekiame su grietine arba natūraliu graikišku jogurtu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...