Creme brulee
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 mililitrų | pienas |
400 mililitrų | grietinėlės, 35% |
8 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
100 gramų | cukrus |
1 gabalas | pupelės (tonko) |
1 stiklinė | vanilė (lazdelė, šviežia) |
30 gramų | cukrus (rudas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 100°C temperatūros. Sutarkuokite Tonka pupeles.
2.
Puode pašildykite riebų pieną su grietinėle ir tarkuotomis pupelėmis.
3.
Dubenėlyje suplakite kiaušinių trynius su cukrumi, o tada plakinį, po truputį, supilti į verdantį pieną. Pieno mišinį išpilstykite į kepimo formeles ir pašaukite į orkaitę 30 - 40 minučių (desertą lengvai pakratykite ir jei kremas nedreba, vadinasi jau yra iškepę).
4.
Iškepus desertui, atvėsinkite ir padėkite kelioms valandoms į šaldytuvą.
Kiekvieno deserto viršų karamelizuokite ruduoju cukrumi, naudojant specialų degiklį.
Skanaus!
Kiekvieno deserto viršų karamelizuokite ruduoju cukrumi, naudojant specialų degiklį.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ridikėlių traškučiai
- Šokoladinis fondiu
- Aguoninės formelės
- Mielinės spurgos
- Jogurtiniai vafliai
- Karamelizuotos kriaušės su rikotos sūrio padažu
- Daniški pyragaičiai
- Bruknėmis įdarytos kriaušės
- Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
- Varškės spurgos
- Prancūziški skrebučiai su obuolių užtepėle
- Spurgos iš varškės
- Kriaušės tešloje
- Šokoladinė suflė
- Obuolių ir ryžių pudingas
- Žagarėliai vakarui prie židinio
- Kriaušės su ožkos pieno sūriu ir medumi
- Šokoladiniai vafliukai
- Karštas šokoladas
- Skrebučiai su kiaušiniu ir cinamonu
Creme brulee
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Pienas,
400 mililitrų -
Grietinėlė, 35%,
400 mililitrų -
Kiaušiniai, tryniai,
8 vienetai -
Cukrus,
100 gramų -
Pupelės, tonko,
1 gabalas -
Vanilė, lazdelė, šviežia,
1 stiklinė -
Cukrus, rudas,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite orkaitę iki 100°C temperatūros. Sutarkuokite Tonka pupeles.
Puode pašildykite riebų pieną su grietinėle ir tarkuotomis pupelėmis.
Dubenėlyje suplakite kiaušinių trynius su cukrumi, o tada plakinį, po truputį, supilti į verdantį pieną. Pieno mišinį išpilstykite į kepimo formeles ir pašaukite į orkaitę 30 - 40 minučių (desertą lengvai pakratykite ir jei kremas nedreba, vadinasi jau yra iškepę).
Iškepus desertui, atvėsinkite ir padėkite kelioms valandoms į šaldytuvą.
Kiekvieno deserto viršų karamelizuokite ruduoju cukrumi, naudojant specialų degiklį.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...