Išsijojame miltus su cukrumi, supilame ištirpintą sviestą ar margariną, mušame kiaušinius, šiek tiek druskos, supilame citrinos sultis ir minkome tešlą.
Formuojame kepaliukus ir ištepame juos riebalais ar aliejumi.
Kepame orkaitėje apie 30 min.
Į tešlą galima dėti razinų ir citros žievelių.
Papuošimui naudoti galima avižinius dribsnius.
Citrinų duona
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės | citrinų sultys |
5 stiklinės | kvietiniai miltai |
100 gramų | sviestas |
2 stiklinės | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 sauja | avižinių dribsnių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Česnakinė duona
- Avietiniai keksiukai
- Apvaliosios bandelės
- Krapų duona
- Grikių duona
- Saldi bananų duona
- Balta duona su čiobreliais
- Medaus duona
- Balta duona su riešutais ir razinomis (su raugu)
- Bulvių duona
- Naminė balta duona
- Juoda ruginė duona
- Duona su abrikosais ir riešutais
- Albinos duona
- Batonas su banano įdaru
- Prancūziška duona Brioche
- Obuolių duona
- Grūdėtoji duona
- Mano naminė duona
- Bulka "Pynutė"
Citrinų duona
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Citrinų sultys,
0.5 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
5 stiklinės -
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
2 stiklinės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Avižiniai dribsniai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išsijojame miltus su cukrumi, supilame ištirpintą sviestą ar margariną, mušame kiaušinius, šiek tiek druskos, supilame citrinos sultis ir minkome tešlą.
Formuojame kepaliukus ir ištepame juos riebalais ar aliejumi.
Kepame orkaitėje apie 30 min.
Į tešlą galima dėti razinų ir citros žievelių.
Papuošimui naudoti galima avižinius dribsnius.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...