Citrininis putojančio vyno punšas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
850 mililitrų degtinė
150 mililitrų putojančio vyno
3 vienetai citrinos
2 valgomieji šaukštai cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Supilame išspaustas citrinų sultis, įmaišome cukrų ir supilame degtinę bei putojantį vyną į didelį punšo dubenį arba ąasotį.

Į sveikatą.

Populiariausi receptai šią savaitę

Citrininis putojančio vyno punšas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Supilame išspaustas citrinų sultis, įmaišome cukrų ir supilame degtinę bei putojantį vyną į didelį punšo dubenį arba ąasotį.

Į sveikatą.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų