Kondensuotą pieną plakti su grietinėle kol kremas pradės tirštėti. Jis nebus toks tirštas, kaip plakant grietinėlę, bet truputį tirštės. Supilkite citrinos sultis ir tarkuotą žievelę, dar plakite apie 1 – 2 min. Sutirštėjusį kremą išpilstyti į taures,ir gerai atšaldyti.
Gaivus, lengvas ir greit pagaminamas desertas.
Citrininis desertas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | kondensuotas pienas (saldus) |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% (36 riebumo) |
150 mililitrų | citrinų sultys |
2 vienetai | citrinos žievelė (nutarkuota) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Uogienės putėsiai
- Gaivus desertas
- Tortas "Grietinė"
- Čigonų plokštainis
- Vasariškas tortas
- Grikių desertiniai pusryčiai
- Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
- Citrininiai arbūzų ledukai
- Jogurto ledai
- Margas varškės desertas
- Vaisinis kremas
- Saldus užkandis
- Braškumėlis
- Vaisiniai saldainiai
- Vyšninis tiramisu (be kiaušinių)
- Vaisinis desertas
- Maskarponės tortas su vyšniomis
- Nugos tortas
- Aronijų ir obuolių želė
- Obuolių sriuba "Svorio netektis"
Citrininis desertas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kondensuotas pienas, saldus,
1 vienetas -
Grietinėlė, 35%, 36 riebumo,
200 mililitrų -
Citrinų sultys,
150 mililitrų -
Citrinos žievelė, nutarkuota,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kondensuotą pieną plakti su grietinėle kol kremas pradės tirštėti. Jis nebus toks tirštas, kaip plakant grietinėlę, bet truputį tirštės. Supilkite citrinos sultis ir tarkuotą žievelę, dar plakite apie 1 – 2 min. Sutirštėjusį kremą išpilstyti į taures,ir gerai atšaldyti.
Gaivus, lengvas ir greit pagaminamas desertas.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai