Citrininiai drebučiai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
300 mililitrų | grietinėlės, 35% |
3 stiklinės | vanduo |
2 vienetai | citrinos |
0.5 stiklinės | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
1 valgomasis šaukštas | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Citrinos nuplikomos verdančiu vandeniu ir nutarkuojama žievelė. Vaisiai supjaustomi gabalėliais, užpilami verdančiu vandeniu ir, kiek pakaitinti (5 min.), nukošiami. Į nuovirą suberiamas cukrus, išbrinkinta želatina ir dar kaitinama, kol ji ištirps. Sustingę drebučiai tiekiami su plakta grietinėle arba su cukraus pudra.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Gaivinantis želė ir vaisių desertas
- Šokoladinė panna cotta
- Mėtinė kivių želė su citrina
- „Baltosios gėlės“
- Grietinės želė su bananais
- Kefyro panna cotta
- Vaisių ir žele žiedas
- Vaisinė želė
- Uogų skanėstas
- Raudonųjų serbentų fantazija
- Želė tortas
- Mėtinis agurkų desertas
- Lukos želė tortas
- Želė želėje
- Šokoladiniai pyragaičiai su uogų padažu
- Pascha
- Braškinis - jogurtinis torčiukas
- Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
- Vaisiai drebučiuose
- Varškės pudingas su apelsinais
Citrininiai drebučiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
300 mililitrų -
Vanduo,
3 stiklinės -
Citrinos,
2 vienetai -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas -
Cukraus pudra,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Citrinos nuplikomos verdančiu vandeniu ir nutarkuojama žievelė. Vaisiai supjaustomi gabalėliais, užpilami verdančiu vandeniu ir, kiek pakaitinti (5 min.), nukošiami. Į nuovirą suberiamas cukrus, išbrinkinta želatina ir dar kaitinama, kol ji ištirps. Sustingę drebučiai tiekiami su plakta grietinėle arba su cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...