Ledukus užpilti vermutu ir džinu. Plakti, kol ledukai ištirpsta.
Įpilti šaukštelį aviečių sirupo.
Papuošti puse citrinos griežinėlio.

„Cinzano“
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
0.5 | citrinos (papuošimui) |
1 arbatinis šaukštelis | aviečių (sirupas) |
35 mililitrai | džinas |
35 mililitrai | vermutas (Cinzano Limetto) |
2 vienetai | ledukai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
MARTINI ROCKS
-
MARTINI ZEN
-
Rabarbarų gaiva
-
MARTINI CRANBERRY
-
MARTINI MELOGRANO
-
Gaivusis kokteilis
-
MARTINI EXTRA DRY FIZZ
-
MARTINI PUNŠAS
-
MARTINI BIANCO ROYALE
-
„Martini Dry“ kokteilis
-
Avižinių dribsnių sriuba su vištiena
-
MARTINI PINK ORANGE
-
Martinio ir degtinės kokteilis
-
MARTINI ROCKS
-
MARTINI TONIC
-
APPLE MARTINI
-
MARTINI ROSSO FIZZ
-
Vermuto kokteilis
-
MARTINI AMERICANO
-
MARTINI ROSATO ROYALE
„Cinzano“
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Citrinos, papuošimui,
0.5 -
Avietės, sirupas,
1 arbatinis šaukštelis -
Džinas,
35 mililitrai -
Vermutas, Cinzano Limetto,
35 mililitrai -
Ledukai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ledukus užpilti vermutu ir džinu. Plakti, kol ledukai ištirpsta.
Įpilti šaukštelį aviečių sirupo.
Papuošti puse citrinos griežinėlio.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...