Pomidorai, svogūnai, ankštiniai pipirai smulkiai supjaustomi ir, pridėjus imbiero bei kitų prieskonių, 30 min. patroškinami aliejuje. Po to viskas pertrinama per sietą, įpilama acto, įberiama cukraus, cinamono, maltų raudonųjų pipirų ir druskos.
Padažas pastatomas ant mažos ugnies ir neuždengtame inde 1,5 val. verdamas, visą laiką maišant, kol sutirštėja. Sukrėstą į stiklainius ir uždengtą šį padažą galima išlaikyti gana ilgai. Jis tinka prie keptos žuvies arba mėsos.
Čilietiškas padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | pomidorai |
400 gramų | svogūnai |
6 vienetai | paprika |
2 vienetai | aitriosios paprikos |
šiek tiek | imbieras |
6 vienetai | juodieji pipirai |
2 vienetai | gvazdikėliai |
0.5 stiklinės | aliejaus |
1 stiklinė | acto |
0.5 stiklinės | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mirkomasis sūrio padažas
- Baklažanų-česnakų pasta
- Padažas "Uncle Ben's"
- Viskio karamelė
- Agurkų padažas
- Padažas su voveraitėmis
- Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
- Dietinis padažas
- Pomidorų padažas
- Čilietiškas padažas
- Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
- Spanguolių padažas
- Tikra Guacamole
- Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
- Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
- Padažas keptai mėsai
- Jogurto ir agurkų padažiukas
- Saldžiaaštris padažas
- Žaliasis padažas
- Krienų padažas prie mėsos
Čilietiškas padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorai,
500 gramų -
Svogūnai,
400 gramų -
Paprika,
6 vienetai -
Aitrioji paprika,
2 vienetai - Imbieras
-
Juodieji pipirai,
6 vienetai -
Gvazdikėliai,
2 vienetai -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Actas,
1 stiklinė -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorai, svogūnai, ankštiniai pipirai smulkiai supjaustomi ir, pridėjus imbiero bei kitų prieskonių, 30 min. patroškinami aliejuje. Po to viskas pertrinama per sietą, įpilama acto, įberiama cukraus, cinamono, maltų raudonųjų pipirų ir druskos.
Padažas pastatomas ant mažos ugnies ir neuždengtame inde 1,5 val. verdamas, visą laiką maišant, kol sutirštėja. Sukrėstą į stiklainius ir uždengtą šį padažą galima išlaikyti gana ilgai. Jis tinka prie keptos žuvies arba mėsos.
Reklama:
Komentarai (5)
-
sriubomanas
2010-03-16 14:46
nu gal ir nieko tik kad dauk visko reikia :-o
-
Andrius
2009-02-19 14:52
įdomiai skamba receptūra, reiks išbandyt :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...