Soti čili sriuba - troškinys
AUTORIUS:
Eisvina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Autorius apie receptą: Labai skani rudeniška sriuba. Galima pasirinkti su kuo valgyti, bet skaniausia su tarkuotu mėgstamu sūriu ar česnakine duonele, prancūzišku batonu. Labai skani rudeniška sriuba. Galima pasirinkti su kuo valgyti, bet skaniausia su tarkuotu mėgstamu sūriu ar česnakine duonele, prancūzišku batonu. Eisvina
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas kiaulienos faršas
400 gramų konservuotų pupelių
400 gramų pomidorų tyrės
1 vienetas paprika
1 vienetas svogūnai
1 sauja sūris
3 vienetai aitriosios paprikos
1 saujelė prieskoniai
4 skiltelės česnakas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Pirmiausia faršą sumaišome su mėgstamais prieskoniais (naudoju saldžiosios/aitriosios paprikos pr., česnako granules, maltos mėsos prieskoniais, pipirus) ir pakepiname keptuvėje.
2.
Kol kepa faršas, susipjaustome: papriką, svogūną, aitriąsias paprikas - kubeliais.
3.
Kai faršas iškepa, dedame į puodą, pilame pomidorų tyres ir verdame. Kai pradeda kunkuliuoti, sudedame paprikas, aitriąsias paprikas, svogūną, pupeles bei įspaudžiame česnaką ir paliekame 20-30 min virti.
4.
Čili sriubą patiekiame su tarkuotu sūriu bei česnakiniu prancūzišku batonu. SKANAUS!! :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Soti čili sriuba - troškinys

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Labai skani rudeniška sriuba. Galima pasirinkti su kuo valgyti, bet skaniausia su tarkuotu mėgstamu sūriu ar česnakine duonele, prancūzišku batonu. Eisvina
Gaminimo eiga:
  1. Pirmiausia faršą sumaišome su mėgstamais prieskoniais (naudoju saldžiosios/aitriosios paprikos pr., česnako granules, maltos mėsos prieskoniais, pipirus) ir pakepiname keptuvėje.

  2. Kol kepa faršas, susipjaustome: papriką, svogūną, aitriąsias paprikas - kubeliais.

  3. Kai faršas iškepa, dedame į puodą, pilame pomidorų tyres ir verdame. Kai pradeda kunkuliuoti, sudedame paprikas, aitriąsias paprikas, svogūną, pupeles bei įspaudžiame česnaką ir paliekame 20-30 min virti.

  4. Čili sriubą patiekiame su tarkuotu sūriu bei česnakiniu prancūzišku batonu. SKANAUS!! :)

Receptą atsiuntė Eisvina
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų