Čigonų plokštainis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų | cukrus |
5 vienetai | kiaušinių trynių |
100 gramų | krakmolas (ar miltai) |
100 gramų | razinos |
100 gramų | migdolai |
80 gramų | džiovintų slyvų |
70 gramų | džiovinti obuoliai |
1 vienetas | kiaušiniai |
50 gramų | kriaušės (džiovintos) |
šiek tiek | apelsinų (žievelės pavirtos cukruje) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaušinių tryniai ir visas kiaušinis su cukrumi trinamas iki baltumo. Paskui supilami miltai arba krakmolas.
2.
Džiovinti vaisiai nuplaunami, nusausinami ir supjaustomi šiaudeliais. Smulkiai supjaustomos cukruje virtos apelsinių žievelės. Razinos nuplaunamos ir nusausinamos. Migdolai susmulkinami.
3.
Visi vaisiai sudedami į išsuktą masę, išmaišomi ir pilami į kepimo popieriumi išklotą stačiakampio formos skardelę. Kepama apie 30 min. vidutinio karštumo orkaitėje. Paduodamas nepjaustytas.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bananinis tortas-pyragas
- Desertas "Snieguolė"
- Šokoladiniai ledai
- Cake pops‘ai
- Naminiai ledai
- Aguonų "Paukščių pienas" su karamelizuotais sausainių trupiniais ir čili medumi
- Gaivus varškės desertas
- Biskvitinis vaisinis tortas
- Obuolių sriuba "Svorio netektis"
- Varškės sūris su žele
- Tiramisu gaminimas
- Braškinis tiramisu
- Citrinos drebučiai
- Biramisu
- Aistės jogurto pyragas
- Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
- Torčiukas "vaikučiukas"
- Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
- Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
- Žemuogių grietinėlė
Čigonų plokštainis
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Cukrus,
200 gramų -
Kiaušinių tryniai,
5 vienetai -
Krakmolas, ar miltai,
100 gramų -
Razinos,
100 gramų -
Migdolai,
100 gramų -
Džiovintos slyvos,
80 gramų -
Džiovinti obuoliai,
70 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kriaušės, džiovintos,
50 gramų - Apelsinai, žievelės pavirtos cukruje
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinių tryniai ir visas kiaušinis su cukrumi trinamas iki baltumo. Paskui supilami miltai arba krakmolas.
Džiovinti vaisiai nuplaunami, nusausinami ir supjaustomi šiaudeliais. Smulkiai supjaustomos cukruje virtos apelsinių žievelės. Razinos nuplaunamos ir nusausinamos. Migdolai susmulkinami.
Visi vaisiai sudedami į išsuktą masę, išmaišomi ir pilami į kepimo popieriumi išklotą stačiakampio formos skardelę. Kepama apie 30 min. vidutinio karštumo orkaitėje. Paduodamas nepjaustytas.
Reklama:
Komentarai (8)
-
modzik
2012-01-25 20:42
:super: ;*
skanumynas
-
modzik
2012-01-25 20:42
super lbj skanus :aiskinu:
-
...
2010-03-28 08:46
:-D
-
...
2010-03-25 21:02
nezinau :pabuciuotas:
-
:)
2010-03-17 18:25
Visai skaniai skamba :super: :-D ;-) o:-) :myliu:
-
luw
2009-06-05 09:19
turbt reiks pabandyti :super: :ok:
-
hi
2009-02-27 20:16
na gerai nzn reikia pabantyti :-p :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...