Chotpotas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
750 gramų kiauliena
6 vienetai juodieji pipirai
2 vienetai lauro lapų (lapeliai)
750 gramų bulvių
750 gramų morkos
500 gramų svogūnai
3 valgomieji šaukštai petražolės (smulkintos)
3 valgomieji šaukštai sviestas
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Mėsa kartu su prieskoniais sudedama į verdantį vandenį ir išverdama ant mažos ugnies. Morkos supjaustomos nedideliais kvadratėliais, užpilamos sultiniu ir pastatomos virti. Kai jos pusiau išverda, sudedama nuvalytos, nedidelėmis skiltelėmis supjaustytos bulvės ir smulkiai supjaustyti svogūnai. Daržovės verdamos, kol suminkštėja. Valgis turi būti kaip košė. Ant daržovių užpilama tirpinto sviesto, sudedama mėsa, viskas apibarstoma petražolių lapeliais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Chotpotas

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Mėsa kartu su prieskoniais sudedama į verdantį vandenį ir išverdama ant mažos ugnies. Morkos supjaustomos nedideliais kvadratėliais, užpilamos sultiniu ir pastatomos virti. Kai jos pusiau išverda, sudedama nuvalytos, nedidelėmis skiltelėmis supjaustytos bulvės ir smulkiai supjaustyti svogūnai. Daržovės verdamos, kol suminkštėja. Valgis turi būti kaip košė. Ant daržovių užpilama tirpinto sviesto, sudedama mėsa, viskas apibarstoma petražolių lapeliais.

Reklama:

Komentarai (6)


  • Daina 2010-09-07 12:27

    siaubo kinas.
    %-)


Daugiau receptų