Chotpotas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
750 gramų | kiauliena |
6 vienetai | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
750 gramų | bulvių |
750 gramų | morkos |
500 gramų | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | petražolės (smulkintos) |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Mėsa kartu su prieskoniais sudedama į verdantį vandenį ir išverdama ant mažos ugnies. Morkos supjaustomos nedideliais kvadratėliais, užpilamos sultiniu ir pastatomos virti. Kai jos pusiau išverda, sudedama nuvalytos, nedidelėmis skiltelėmis supjaustytos bulvės ir smulkiai supjaustyti svogūnai. Daržovės verdamos, kol suminkštėja. Valgis turi būti kaip košė. Ant daržovių užpilama tirpinto sviesto, sudedama mėsa, viskas apibarstoma petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tiršta pievagrybių sriuba
- Žuvienė daržovių sultinyje
- Linos sriuba
- Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
- Pieniška sriuba su riešutais ir duona
- Bulvių ir špinatų sriuba
- Plūdenos sriuba
- Makaronų sriuba su daržovėmis
- Kopūstų sriuba u vištienos sparneliais
- Voveraičių sriuba su jūros kopūstais
- Sriuba su makaronais
- Soti žuvienė
- Špinatų ir rūgštynių sriuba su šviežia šonine
- Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
- Dilgėlių sriuba su vištiena
- Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais
- Žirnių sriuba
- Pievagrybių sriuba studentiškai
- Kazlėkų sriuba su jautiena
- Žalumynų ir sūrio sriuba
Chotpotas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
750 gramų -
Juodieji pipirai,
6 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Bulvės,
750 gramų -
Morkos,
750 gramų -
Svogūnai,
500 gramų -
Petražolės, smulkintos,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa kartu su prieskoniais sudedama į verdantį vandenį ir išverdama ant mažos ugnies. Morkos supjaustomos nedideliais kvadratėliais, užpilamos sultiniu ir pastatomos virti. Kai jos pusiau išverda, sudedama nuvalytos, nedidelėmis skiltelėmis supjaustytos bulvės ir smulkiai supjaustyti svogūnai. Daržovės verdamos, kol suminkštėja. Valgis turi būti kaip košė. Ant daržovių užpilama tirpinto sviesto, sudedama mėsa, viskas apibarstoma petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Daina
2010-09-07 12:27
siaubo kinas.
%-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...