Charčio sriuba
AUTORIUS:
Svetlana
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų jautienos šonkauliai
250 gramų ryžiai
125 gramai adžikos
2 vienetai morkos
2 galvos svogūnai
3 skiltelės česnakas
3 valgomieji šaukštai aliejaus ( kepimui)
2 valgomieji šaukštai pomidorų pasta
2 valgomieji šaukštai prieskoniai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Šonkauliukus nuplauti, nusausinti, supjaustyti po vieną kauliuką.
2.
Gerai įkaitinti keptuvėje aliejų, apkepti iš abiejų pusių kauliukus.
3.
Puode užvirinti vandenį ir sudėti kauliukus.
4.
Atskirai išvirti ryžius.
5.
Svogūnus supjaustyti kubeliais, morkas sutarkuoti, česnaką sutrinti. Viską gerai pakepinti ant keptuvės, sudėti adžiką, pastą ir įpilti 100ml vandens į keptuvę. Troškinti 3 minutes.
6.
Į puodą su šonkauliais įdėti sultinio kubelį, sudėti išvirtus ryžius ir troškintas daržoves. Pasūdyti ir sudėti prieskonius pagal skonį.
Po 5 minučių nuimti nuo ugnies ir palikti pusvalandžiui.

Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Charčio sriuba

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Šonkauliukus nuplauti, nusausinti, supjaustyti po vieną kauliuką.

  2. Gerai įkaitinti keptuvėje aliejų, apkepti iš abiejų pusių kauliukus.

  3. Puode užvirinti vandenį ir sudėti kauliukus.

  4. Atskirai išvirti ryžius.

  5. Svogūnus supjaustyti kubeliais, morkas sutarkuoti, česnaką sutrinti. Viską gerai pakepinti ant keptuvės, sudėti adžiką, pastą ir įpilti 100ml vandens į keptuvę. Troškinti 3 minutes.

  6. Į puodą su šonkauliais įdėti sultinio kubelį, sudėti išvirtus ryžius ir troškintas daržoves. Pasūdyti ir sudėti prieskonius pagal skonį.
    Po 5 minučių nuimti nuo ugnies ir palikti pusvalandžiui.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Svetlana
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų